UGENS PLUS- & MINUSPOINT #15

20% PÅ ASOS: 80’ER VIBES

picmonkey-collage

SPONSORERET AF ASOS.COM & INDEHOLDER AFFILIATE:
PUFFA jacket // WAREHOUSE dress // ASOS trousers // ASOS blazer

Jeg har glædet mig sådan til at udgive det her indlæg til jer, for det er nemlig sådan, at der er fashion week på asos.com, og det betyder at der hele ugen vil være 20% på forskellige trends. I dag er det 80’er vibes, og det lyder måske lidt skræmmende for nogen, men jeg har for eksempel fundet de fire guldklumper på collagen oven for. Jeg er specielt helt vildt med kjolen, som minder lidt om en kjole fra Sakspotts, synes jeg, dog ikke en man behøver synge ‘If I was a rich girl …’ til, imens man drømmer om den. I hvert fald ikke lige så længe, som man ville gøre det for at spare op til en fra Sakspotts, haha. Udover mine fund er der selvfølgelig også 20 % på en milliard andre smukke items, og dem finder I HER. Og hold øje med bloggen resten af ugen!

I dag er jeg på arbejde, og de spillede ‘Work’ med Rihanna, da jeg sad i toget på vej herind, så det kunne bare ikke være bedre. Jeg har været hos min mor & co. i weekenden, og når jeg har fri skal jeg ned på Gothersgade i håb om at finde min cykel i god behold. Jeg lod den stå dér i sidste uge på grund af regnen, og jeg gruer simpelthen for, hvad den er blevet udsat for i løbet af weekenden. Det er jo ikke ligefrem en optimal gade at have sin cykel stående på. Kryds lige fingre for mig og min kære cykel, will ya?

Smid i øvrigt et like på min Facebook for at se mine nye indlæg i dit feed :)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #15