OM 8. MARTS, GRLPWR & BLOGGING

20% PÅ ASOS: HONEY, I’M A 90’S GIRL

asos90

SPONSORERET AF ASOS.COM & INDEHOLDER AFFILIATE:
1. ASOS dress // 2. ASOS necklace // 3. FILA tee //
4. ADIDAS STAN SMITH PLATFORM sneaks // 5. FILA body // 6. ASOS top

Som jeg også har skrevet om tidligere på ugen, er der jo fashion week hos asos.com, hvor der hver dag er 20% på en bestemt trend, og i dag er vi nået til min yndlingstrend, nemlig 90’erne. Jeg har derfor fremhævet nogle items, som er meget 90’er inspirerede, men som kan implementeres i ens nutidige garderobe på en super fed måde. Jeg er faldet helt pladask for den gule kjole, og drømmer sådan om solskin og brune ben, når jeg ser den. Derudover har jeg også set mig lun på de nye platform sneaks fra Adidas, som helt sikkert vil gøre noget godt for sommerstængerne. Der er selvfølgelig mange flere muligheder, og I finder hele udsalget HER. Det er bare med at gå på opdagelse! Jeg har desuden dette sæt i kurven lige nu ..

Kan I have en skøn aften! Og smid lige et like på min Facebook. Så bliver min aften skøn ;)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM 8. MARTS, GRLPWR & BLOGGING