20% PÅ ASOS: HONEY, I'M A 90'S GIRL

20% PÅ ASOS: SPORTY VIBES

asos-sport

SPONSORERET AF ASOS.COM & INDEHOLDER AFFILIATE:
ADIDAS SUPERSTAR sneaks // ASOS trousers // ADIDAS GAZELLE sneaks //
ADIDAS CLIMA COOL sneaks // LE COQ tee // Y.A.S. top // ASOS dress

Jeg er så ked af, at jeg først udgiver det her indlæg til jer så sent på aftenen, for der er nogle syyyyygt gode deals på asos.com i dag, som jeg håber, I alligevel kan nå at gøre brug af dem. Jeg har været afsted til Tradono loppemarked hele dagen, hvor jeg har solgt ud af min garderobe (tusind tak til alle jer, der kom!), og det er jo ikke lige dér, man sidder og skriver et blogindlæg, men bedre sent end aldrig. Personligt er jeg virkelig overrasket over at finde Adidas Clima Cool på udsalg i den lyse lilla farve, da den er splinterny, så jeg klikkede dem hjem, så snart jeg så dem på udsalg! Har nemlig haft kig på dem i et par uger nu. Besparelsen på de 20% gælder jo så kun i dag, så der skal man lige være lidt hurtig. Jeg håber, I når det!

Som I måske har set på insta story, har jeg haft en lidt vild weekend med mange øl, middage, vin og drinks, og selvom det er “hårdt” at være ude så mange aftener i træk, har det bare været så berigende at være så social! Jeg har da virkelig også oplevet noget, både meget pinligt og mindre pinligt, haha. Og så har jeg opdaget, at jeg vist skal arbejde lidt på min evne til at charmere fyrene .. LOL! Vil I egentlig helst følge med på Snapchat eller Instagram story?

Smid et like på min Facebook for at se mine nye indlæg ;)

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

20% PÅ ASOS: HONEY, I'M A 90'S GIRL