OUTFIT 130317: FLOWER SLEEVES & KNIT

6 SANGE, JEG HØRER PÅ REPEAT

giphy
Det er tirsdag, og det betyder, at vi skal have fat i nogle gode tuesday tunes, som så godt nok har fået et andet navn, fordi jeg egentlig gerne vil væk fra de engelske overskrifter, da det jo egentlig er lidt fucked at lave, når jeg skriver på dansk, haha! Det lyder bare nogen gange lidt sejere på engelsk. Nå, men jeg er totalt vild med, at Frank Ocean er så aktiv på musikfronten igen, og hans seneste udgivelse er ingen undtagelse. Det er en så lækker sang, denne dér ‘Chanel’, og så er den med Calvin Harris også bare syyyygt god. Jeg kan slet ikke få nok. Resten af sangene blaster jeg ikke helt lige så meget på egen hånd, men de spiller dem meget på P3, og det hører jeg hver evig eneste dag. Det er lidt vemodigt for tiden faktisk, for et af mine yndlingsprogrammer skal lukke, altså P3’s Museum for Kunst, og Sara Bro er sygemeldt, så intet er helt, som det plejer på P3, men jeg hører det alligevel hver dag. Wow, det rimede. Love it when that happens.

I dag vlogger jeg hele min dag til en YouTube-video, men der sker ikke sådan det helt vilde faktisk, så jeg tænker måske at slå vloggen sammen, så det bliver en vlog med flere dage i én, hvis det giver mening? Så er der i hvert fald lidt mere video at se, og jeg tænker, de fleste bedst kan lide en mere fyldig video? (Ad, hvorfor lyder det lidt klamt? Haha)! Rigtig god tirsdag!

Smid et like på min Facebook, hvis du vil se mine indlæg i dit feed.

   

6 kommentarer

 • F

  Virkelig fede numre! 👌🏼
  Kunne du tænke dig at lave en guide til studenter tøj på et tidspunkt? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Heyy søde Amalie. Vil du ikke lave et blogindlæg om dine madrutiner og sååårn? ;) Gerne også et indlæg om træning, og om hvordan du tabte dig her i vinteren – mangler selv super meget motivation, og du motiverer og inspirerer mig rigtig meget, hehe. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frank er fantastisk! Jeg elsker især hans pink + white <3
  – hurtigt spørgsmål, for at få de widgets ind på bloggen som du fx har, skal man så være bruger af spotify, altså betalende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har haft Chained To The Rythm på hjernen siden sidste indlæg, du lavede om sange, du hører på repeat, haha ;-) Og ja, så er det mega lækkert med noget nyt fra Frank Ocean, selvom jeg aldrig bliver træt af Swim Good, Lost og Forrest Gump ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OUTFIT 130317: FLOWER SLEEVES & KNIT