SVAR PÅ SPØRGERUNDE DEL #4: DE PERSONLIGE

EN VLOG OM KØBTE LIKES

Direkte link til min YouTube-kanal

Denne her video har jeg nu arbejdet på at få redigeret og få online i tre fulde dage, og nu er det endelig lykkedes mig! Det er en vlog, hvor jeg har filmet små klip fra hele min dag i tirsdags, og så snakker jeg også om det dér med at købe likes og followers på Instagram, fordi der nemlig skete noget, rent ud sagt, fucked up på min profil i tirsdags. Alt dét kan I se og høre mere om i videoen, som jeg selvfølgelig håber, I har lyst til at se. Hvis I har lyst til at se flere videoer fra mig, må I rigtig gerne smide et like i bunden af indlægget. Og selvfølgelig kommentere, hvis I har nogle forslag eller ønsker til videoer, jeg skal lave. Hav en skøn lørdag!!

Smid i øvrigt et like på min Facebook-side for at holde jer opdateret.

   

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SVAR PÅ SPØRGERUNDE DEL #4: DE PERSONLIGE