OUTFIT 280217: MY EVERYDAY UNIFORM

INSPIRERET AF FREJA: ULTIMATIVT DENIM SÆT

picmonkey-collage-2

Billedet til venstre er lånt fra Freja Wewers blog.

SPONSORERET AF ASOS.COM & INDEHOLDER AFFILIATE:
WEEKDAY denim jacket // WEEKDAY denim skirt

Det er noget tid siden, jeg lagde det her denim sæt fra Weekday i mine ’saved items’ på asos.com, så jeg har haft kig på det længe, men blev først helt overbevist om mit køb, da jeg så det på Frejas blog i sidste uge. Jeg har netop fået en mail om, at pakken ligger klar til mig i pakkeboksen, og jeg glæder mig helt vildt til at få det hjem og prøve det på! Der skal nok lidt (læs: meget) selvbruner til, hvis jeg vil opnå samme look som Freja, haha! Så brune stænger kan jeg ikke prale af i marts måned. Tanken bag sættet er for mig egentlig at være festival sæt sammen med det gule sæt, jeg købte for noget tid siden, som pænt ligger og venter på højere temperaturer. Jeg snakker ufattelig meget om festival taget i betragtning, at det kun er marts måned, men det fylder jo også allerede meget i medierne, så helt off er det vel egentlig ikke. Jeg tænker at style det med nogle fede sneaks, eventuelt i en iøjenfaldende farve, min nye taske fra Mads Nørgaard, en kasket alla denne og disse solbriller. Det bliver et godt look.

Smid forresten et like på min Facebook, hvis du vil have mine indlæg i dit feed.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OUTFIT 280217: MY EVERYDAY UNIFORM