MIN ULTIMATIVE GALLA GUIDE

NY VLOG: JEG KØBER BILLETTER TIL …

Direkte link til min YouTube-kanal

Så er vi endelig oppe at køre her hos Bloggers Delight/Society B efter et nedbrud, der lagde alle fladerne helt i hvid skærm, og netop derfor har jeg ventet lidt med at udgive dette, for what’s the point, hvis I alligevel ikke kan se det. Der er ny video på min YouTube-kanal, og der er faktisk en mere på vej, for jeg er sgu blevet lidt bidt af det dér vlogging. I går gik jeg faktisk flere gange og tænkte “ej, jeg ville ønske, jeg vloggede i dag, så jeg kunne filme det her og det her”, men jeg tør alligevel ikke bevæge mig ud i noget med at vlogge HVER dag, for der ligger jo også et kæmpe redigeringsarbejde i det. Men det kunne måske være sjovt at prøve i en periode? Jeg håber i hvert fald, at I nyder min vlogging lige så meget, som jeg selv nyder at lave dem!

Smid forresten et like på min Facebook, hvis du vil opdateres, når der er nyt fra mig.

   

4 kommentarer

 • CK

  Elsker V logs!! Hvad dælen er det for en tandpasta du henviser til? Den må jeg da eje!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det præcis på samme måde, jeg bryder mig virkelig ikke om at lave mad, det siger mig intet, og har virkelig svært ved at tage mig sammen til at få det gjort. Måske også det fact at jeg enten har vildt sent fri (20:15. Hjemme 21:00) eller det at man er alene og skal lave mad til en, øv der er intet mere kedeligt end det.
  Btw. med hensyn til kamera, hvis det er Canon g7x forhandles det i Click butikkerne (ved der ligger en på Nørrebrogade tæt på Panduro Hobby). :-) xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er det for en tandpasta du snakker om? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Er vild med dine vlogs, det er så hyggeligt med live billeder. Og som flere andre nysgerrige skæle må jeg også vide, hvilken tandpasta, du refererer til? OG har du et link til de lækre sneaks? Som inkarneret Adidas-pige er de lige røget øverst på listen over forårsmusthaves 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MIN ULTIMATIVE GALLA GUIDE