OUTFIT 140317: GRLPWR & FRITTER PÅ MAVEN

SVAR PÅ SPØRGERUNDE DEL #4: DE PERSONLIGE

tumblr_omma5yfdir1ve7ltko1_1280

Det her billede skal bare fange jeres opmærksomhed :) LOL. Hentet fra min Tumblr

INDEHOLDER AFFILIATE LINKS:

Så er vi nået til den næstsidste del af svarene på min spørgerunde, og denne gang er kategorien bare sådan overordnet personlige spørgsmål, så det er meget blandede spørgsmål, men I kan i hvert fald lære mig og min hverdag en del bedre at kende. Og min drømmehverdag også, haha. Den sidste del bliver om mit højskoleophold, så hvis I har spørgsmål dertil, skriv dem HER.

Hvad er din boligsituation?
Jeg lejer et ret stort værelse i en femværelseslejlighed på Frederiksberg. Mine udlejere er et ældre par, så jeg døjer hverken med støj fra fester eller roomies, der har besøg om natten, men de klager heller ikke, hvis jeg er sent hjemme. Og det er jeg godt tilfreds med. Og så drikker de samme kaffe og mælk, som jeg gør, så vi kan nemt låne hos hinanden. Det er skønt!

Hvordan fik du tabt dig hurtigt, og hvordan holder du dig slank?
Jeg har faktisk ikke tabt mig det helt store, men det kan gøre meget at skære hvidt brød og kalorier fra sukkerholdige drikke ud af kosten. Det har i hvert gjort min mave fladere. Og det at spise mindre portioner. Jeg prøver så vidt muligt at spise flest magre måltider, så jeg bedre kan tillade mig at tage på Jagger med min veninde søndag aften for eksempel. Det handler om balance, og den synes jeg at have fundet.

Vil du gerne have børn? Hvis ja, hvor mange?
Det er svært at svare på alene af den grund, at jeg har svært ved at forestille mig at møde en, som jeg kommer til at være så tæt med og stole så meget på, at vi vil sætte børn i verden sammen. Men bliver jeg så heldig, vil jeg rigtig gerne have i hvert fald to børn.

Hvad er dit største mål i livet?
At være sund, glad og rig på tilværelsen.

Hvor ofte besøger du dine forældre?
Min far bor i Berlin, så ham besøger jeg ikke så ofte, som jeg ville ønske det muligt. Men min mor ser jeg for det meste en gang om ugen. Det er blevet lidt en tradition, at jeg tager herop om fredagen, hvis jeg ikke har de vilde weekendplaner.

Hvad ville du gøre, hvis du vandt i lotto?
Først ville jeg købe dette smukke sæt, dernæst ville jeg købe denne taske, og så ville jeg gå på jagt efter min egen lejlighed. Resten skulle på en opsparing. Hvis det var rigtig mange penge, ville jeg forære min mor et sommerhus, og min lillebror en ny bil.

Hvad er det ældste, du har i dit klædeskab?
Jeg tror faktisk, det er min mørkegrønne mohair strik fra Acne Studios. Den har jeg godt nok haft længe! Og jeg bruger den stadig rigtig ofte.

Har du nogensinde haft et angstanfald?
Ja, det har jeg desværre. Flere gange endda. Det er ikke noget, jeg har så nemt ved at dele med folk, da jeg ofte føler skam over at blive ramt af det, fordi det efterlader mig med en følelse af utilstrækkelighed. Jeg er også altid ret angst for angsten i flere dage eller uger efter.

Hvordan har du det med at få taget billeder i offentligheden?
Det har jeg faktisk altid haft det helt okay med. Jeg tror, det skyldes, at jeg ser på det sådan, at for at være svømmer må man kunne klare at blive set i badedragt. Og for at være blogger, må man klare at blive set udføre det arbejde, der ligger bag en blog, og på min blog er det blandt andet outfit billeder. Så må folk sgu kigge så meget, de vil.

Hvis du kunne pege på en hvilken som helst fyr, kendis eller ham fra caféen, og han skulle være din kæreste, hvem skulle det så være?
Sådan helt urealistisk ville jeg gerne være kærester med sådan en som Alfie Deyes fra The Pointless Blog. Han er flot, morsom, kærlig og klog, og så er han en del af SoMe på professionel vis ligesom jeg selv. Lige bortset fra hans millioner af følgere mod mine tusinder, haha! Nu er han så selvfølgelig kærester med Zoe, men jeg gad godt møde en som ham.

Husk at smide jeres spørgsmål til mit højskoleophold HER. Og smid et like på min Facebook liiige HER :) Så bliver jeg bare så glad.

   

4 kommentarer

 • Amalie

  Åååh angsten for angsten.. min værste fjende. Selve angsten er til at klare. Det er håndterbart. En fysisk tilstand, godt nok skide ubehagelig, men den hører op. Angsten for angsten er en helt anden snak. En mere eller mindre konstant frygt for at falde udover kanten. Det er svært at kende sig selv i det, når man er en klog, selvstændig og stærk ung pige. Som at have noget indeni der ikke er en del af en, men som bare er der. Jeg er ikke sådan en der har angst. Troede jeg.
  Blot lidt tirsdagstanker. Tak for en god blog og ærlige svar.😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grinte lidt inden i, da jeg læste du godt kunne være kærester med Alfie Deyes, nok mest fordi det kom bag på mig, at han var “din type”. Men kan godt genkende alle værdierne han har. Så forstår godt dit valg. :-)

  Godt med lidt af de overfladiske-personlige (som i de ikke går sådan dybt under huden) spørgsmål her på bloggen :-)
  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Amalie! Kan du ikke lave et “whats in my bag” indlæg? Både til hverdag og fest! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OUTFIT 140317: GRLPWR & FRITTER PÅ MAVEN