EN VLOG OM KØBTE LIKES

TRE NYE SANGE, DU SKAL HØRE

soendag


Det er søndag, og jeg har det ikke sådan helt vildt godt, så jeg ligger egentlig bare og stener fjernsyn på sofaen, men nu er fjernsynet så lige blevet overtaget af en fodboldkamp, min papfar skal se, og så var det som om, jeg pludselig fik energi til at åbne min computer og skrive det her blogindlæg færdigt ;) Både Scarlet Pleasure og Karl William har nemlig udgivet nye sange, og de skal selvfølgelig deles med jer, in case det er gået forbi jeres næser, eller I bare har lyst til at vide, hvad jeg synes om dem. Derudover er jeg blevet ret vild med debutsinglen fra Mattis, også fordi jeg synes hans ord om sangens tema er lidt grinern: ” Loverboy handler om jagten på ægte kærlighed i det københavnske natteliv. Du kan samle damer op på række, men hvis du kun kører ubetydelige hook-ups, bliver jagten overfladisk, og du ender med at hungre efter at finde en person, der kan bryde igennem til dig – en person, der kan give dybde og ærlighed “. Jeg ved ikke, om han bare har været sen til at opdage det, eller om han synes, der manglede en sang om det, men uanset hvad er det en fed sang, og jeg forstår godt, at den har været Ugens Uundgåelige på P3. Scarlets nye sang er lidt anderledes fra deres tidligere. Emil har i hvert fald en ny lyd på stemmen, men jeg er faktisk virkelig vild med det! Håber på at skulle høre dem i Vega senere på året. Karl Williams nye er meget i tråd med hans tidligere sange, så der er egentlig ikke så meget at sige, andet end at den selvfølgelig er pisse god ligesom de andre. Hvad synes I om dem? 

Smid nu det like på min Facebook altsååååå :)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

EN VLOG OM KØBTE LIKES