NY VLOG: JEG KØBER BILLETTER TIL ...

UGENS MUST HAVE: T-SHIRT MED PALME

minimum-tshirt

SPONSORERET AF MINIMUM & INDEHOLDER AFFILIATE:
GANNI solbriller // MINIMUM t-shirt // WOOD WOOD bukser //
NEW BALANCE sneaks // MARIA BLACK armbånd

I har måske set, at jeg ofte har hvide t-shirts på med et eller andet lille broderi, og den trend forsvinder altså ikke lige foreløbig. Men det er jeg kun glad for! Minimum har netop lanceret deres versioner af trenden, blandt andet med en palme, og der er også en med en vandmelon, som jeg er ret så vild med. Det er en så fin detalje, og det pifter altså lige den klassiske hvide t-shirt lidt op, men den er stadig neutral, og passer til alt. Og dermed er den jo et must have!

I dag er jeg på arbejde i butikken med et helt nyt kassesystem, som jeg ikke har fået en introduktion til endnu, så det er faktisk en lidt hektisk dag! Men jeg gør mit bedste for at holde tungen lige i munden, og øvelse gør jo mester. Jeg er heldigvis ikke helt idiot til IT-systemer, så det går efterhånden okay. Jeg håber, I har en helt fantastisk lørdag!

Smid et like på min Facebook-side for at følge med i alt nyt fra mig.

   

1 kommentar

  • Emma

    Hej Amalie :-) Hvilke Nørgaard trøjer købte du i din seneste? Er nysgerrig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY VLOG: JEG KØBER BILLETTER TIL ...