TRE NYE SANGE, DU SKAL HØRE

UGENS PLUS – & MINUSPOINT #16

giphy

INDEHOLDER AFFILIATE LINKS:

Det er søndag, og det er dermed blevet tid til at snakke lidt om ugen, der gik. Jeg har arbejdet en del i butikken, hængt ud på Bloggers Delight kontoret, hvilket er seriøst hyggeligt og motiverende, og så har jeg selvfølgelig også slappet af hos min mor. Fredag aften skulle jeg have været inde at se Saturday Night Fever i Falconer Salen, men blev så dårlig på job, at jeg har ligget fladt lige siden kun afbrudt af fødselsdagsfejring af min mor på Halifax i går aftes. Det har faktisk været ugens største nedtur, at gå glip af den musical. Men i det mindste er der godt TV og et fyldt køleskab her hos min mor. Anyway, nu til listen:

MINUSPOINT til at have forelsket mig i dette Wood Wood sæt, når jeg slet ikke kan tillade mig at hive penge fra opsparing for at købe det, når jeg lige har købt dette sæt. First world problems.

MINUSPOINT til at være helt grøn, når det kommer til at afklare, hvorvidt Canon G7X Mark II er et bedre vlogging kamera end Sony a5000? Jeg vil gerne vlogge med et kamera frem for at vlogge med min iPhone, men jeg er virkelig i tvivl om, hvad man skal gå efter. Jeg ved, at Alfie Deyes bruger det fra Canon, og flere andre vloggere gør også, men Alfies er hele tiden i stykker?!

MINUSPOINT til vejret. Halloooo, var det ikke ved at blive forår? Sidste weekend havde jeg hoodie og læderjakke på lørdag eftermiddag, og spiste frokost i solen uden at fryse, og nu snakker de om sne i vejrudsigten igen? Jeg bliver utålmodig. Mere sol nu.

PLUSPOINT til denne smukke buksedragt. Den ville være så perfekt, hvis jeg var den spontane, eventyrslystne type, der lige booker en rejse til Bali uden skrupler og panik. Hjælp mig lige med at finde på en lejlighed at have den på til i Danmark?

MINUSPOINT til, at jeg ikke er typen, der lige booker en rejse til Bali. Fuck nu aaaaaf flyveangst!

PLUSPOINT til at være hooked på YouTube igen. Jeg har set SÅ mange gode YouTube videoer den seneste halvanden uge, og har også selv uploadet en, som I måske har set? Hvem er egentlig jeres yndlingspersoner på YouTube? Har brug for inspiration!

PLUSPOINT til, at jeg ikke skal betale penge tilbage i SKAT! Det er første gang i mit liv, og det er pisse lækkert, for jeg havde faktisk gået og sparet op til mit skattesmæk.

PLUSPOINT til at have fundet denne Baum und Pferdgarten agtige strik, som kan (forsøge at) veje op for, at jeg ikke var hurtig nok til at få fat i denne.

PLUSPOINT til torsdag aftener på Bakken i Kødbyen. Der er en klar overvægt af fyre (og mange af dem ser også godt ud), godt med plads, virkelig cool typer, casual stemning og grinern musik, man ikke er bange for at se lidt sjov ud til. Jeg er kæmpe fan!

Og smid så lige et like på min Facebook-side. Det gør mig så glad.

14 kommentarer

 • Louise

  Estée Lalonde er min yndlingsyoutuber. Nærmest også den eneste jeg følger, så den plads er ikke så svær at indtage, haha! :-P
  Men seriøst, hun er skide skøn og virker virkelig som en nede på jorden-agtig type. Der er noget ægte og personligt over hendes univers, selvom hun er en ret stor youtuber og helt sikkert tjener seriøse penge på det. Men hey, fedt at hun kan! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnethe

  Inden youtube anbefaling synes jeg, lige du fortjenter lidt ros med på vejen. Synes virkelig at du gør der godt. Det er uden tvivl, dine indlæg jeg glæder mig mest til at læse, af de bloggere jeg følger. Og så elsker jeg de her slags indlæg!
  Så til youtube:
  The lineup er to seriøst dygtige pige. Sam Evans ved virkelig også hvad det er han laver. Sidste men ikke mindst kan jeg virkelig også godt lide Sunbeamjess især hendes vlogging channel som hun dog ikke uploader på så ofte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Alfie behandler også sine kamera dårligt, haha ;) Men hans kvalitet og lyd er jo oftest i top! Så synes du skal tage chancen med canon!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det sad jeg faktisk godt lige og tænkte på .. Måske jeg skulle tage chancen. Er nemlig også helt vild med kvaliteten af videoerne :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  TheLineUp, ToThe9s og Sunbeamsjess er fantastiske. Jessie er helt sikkert min yndlings dog. Hun er så velformuleret og har bare noget blidt over sig. Desuden er hendes stil on fucking point.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hehe de her lister er hyggelige altså!
  Jeg er ikke vildt god til at følge med i noget som helst på youtube, bortset fra rejsevlogs som jeg synes er mega hyggelige! Jeg kan viiiildt godt anbefale flywithhaifa hun er pissesej, politisk, fra Dubai og ret så sjov, eneste ulempe er st man får lyst til at rejse (men jeg skal til Mellemøsten til sommer wupwup)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg er så vild med de her indlæg og faktisk bare generelt din blog. Synes virkelig at du gør et pisse fedt arbejde, og det er så nice at du er helt nede på jorden. Kæmpe applaus og god aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paula

  Fedt med de her lister! Glæder mig hver uge til dem :)

  Jeg syntes, af danske youtubere, at du skal tjekke Astrid Olsen ud – både hendes main channel og second. Mega sød pige, som laver super flotte videoer – og vlogs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbara

  Hvis du kan lide at se vlogs så Jon Olsson og hans kæreste følger jeg også hun er ret cool og ikke mindst smuk hun hedder Janni Deler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har set deres videoer i lang tid, men er stopper lidt, for deres liv er simpelthen så poleret og pænt .. Kan ikke følge med haha :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Jeg følger ikke mange danske youtubere, men af udenlandske er Sarahs Day og Grimcorn blandt mine favoritter – de lever begge meget anderledes liv end jeg gør, men jeg synes, de er så søde og jeg elsker at følge med i deres hverdag!
  Har du ikke lyst til at dele ud af de youtubere, du følger? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil helt klart anbefale dig at se Ashley Brooke’s videoer på yt. Jeg er specielt vild med hendes vlogs, men hendes lookbooks er også rigtig gode. Udover hende elsker jeg Sarahs day.. hun er så motiverende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie M. Kirkeby

  Af daily-vloggers, er Monica Church og hendes Millennium Life Crisis Channel virkelig en favorit! Hun er mega cool og nede på jorden, og jeg tror du vil kunne lide det ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRE NYE SANGE, DU SKAL HØRE