NYE SOLBRILLER & GLIMMERSOKKER

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #17

giphy

Det her var mig, da jeg praktisk talt gik ind i akavet-Tinder-date, jeg ellers havde prøvet at snige mig udenom hele aftenen, på vej ud fra et festivaltoilet i Kødbyen med ordene “Ja, jeg er jo classy”

INDEHOLDER AFFILIATE LINKS:

MINUSPOINT til at støde ind i eksen to gange på én aften på to forskellige lokationer i København. Og så støde ind i akavet-Tinder-date-gone-wrong til en fest aftenen efter. Fra nu af vil jeg kun interagere med fyre, der ikke kender nogen i min omgangskreds, ikke går i byen de samme steder som mig, og ikke laver noget, der har noget som helst med min branche at gøre. Med andre ord skal jeg vist bare være single.

MINUSPOINT til at være elendig til at holde en god opsparing kørende. Findes der terapi mod shopping? Altså jeg er tæt på at mene det alvorligt. But then again .. Har I set denne?

MINUSPOINT til det dér med, når en skuespiller får en anden skuespiller til at spille dårligt. Nu vil jeg ikke lige nævne nogle navne, men jeg har for nylig oplevet, at det var meget tydeligt, at en skuespillers præstation blev påvirket negativt af en anden skuespillers dårlige præstation.

PLUSPOINT til en uge med så mange skønne begivenheder, der kun er mulige på grund af bloggen. Jeg har været ude at spise et super lækkert sted i forbindelse med et samarbejde, jeg sådan glæder mig til at fortælle jer mere om, og været til gallapremiere på Gidseltagningen med middag og drinks inden sammen med søde bloggere fra mit netværk.

PLUSPOINT til at have denne dragt, disse bukser og denne matchende bluse på vej til mig med posten. Jeg er meget spændt på dragten, da jeg faktisk ikke har prøvet den .. Men jeg har en idé til styling, og håber det ser lige så godt ud i virkeligheden, som det gør i mit hovede.

PLUSPOINT til min nye yndlingssang, som er fra et album, jeg ellers ikke er synderligt imponeret over, nemlig Drakes nyeste. Men denne her sang! Den gør mig glad helt indeni.

PLUSPOINT til at være kommet i gang med YouTube igen! Og til jeres modtagelse af det. Jeg har faktisk uploadet hele tre videoer, sådan nogle en-dag-i-mit-liv-videoer, på det seneste, og hvis du ikke har set dem endnu, kan du tjekke dem ud HER.

Smid lige et like på min Facebook-side, hvis du vil holde dig opdateret på nyt fra mig.

   

2 kommentarer

  • Mega plus point til at du er i gang med videoer igen! Jeg fulgte med dengang du sad foran tøjstativet og viste dit sidste skoledags kostume frem, så jeg har været her længe haha😂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

NYE SOLBRILLER & GLIMMERSOKKER