5 TING, JEG HAR OPTUR OVER I DAG

“HEMMELIG” RABATKODE HOS MEOTINE.COM

img_4610

INDEHOLDER REKLAMELINKS: MEOTINE jacket // ENVII knit // H&M jeans //
NEW BALANCE 990 sneaks // GANNI sunnies

Som de fleste af jer måske efterhånden ved, i hvert fald hvis I læser med nogenlunde fast, arbejder jeg i den butik, der hedder Meotine. Og vi har to års fødselsdag nu her! Vi hører til i Store Strandstræde, men vi har (selvfølgelig) også en webshop, og der er en kode i denne weekend, som giver 15% på alt til og med mandag d. 1. maj for at fejre vores fødselsdag! Så der er altså gode penge at spare på ens nye læderjakke til foråret, eller en ruskindsjakke, eller den fine leopardmønstrede pels, som jeg har på på billedet. Og det ville jeg egentlig bare lige dele med jer på sådan en lækker solskinssøndag!

KODEN: birthdaybash2017

Jeg holder lige pause fra min oprydning, rengøring og opvask, så jeg kan skrive det her blogindlæg til jer. Jeg savner enormt meget at blogge hver dag, men det er desværre bare ikke realistisk lige nu, og det skal jeg lære ikke at slå mig selv i hovedet over. Der er jo noget galt, når jeg stadig ikke har haft tid til at sætte mig ned og få redigeret de to sidste Aarhus videoer. Damn it altså! Dem glæder jeg mig sgu til at dele med jer, så det står højt på min to do liste. Jeg håber virkelig, I har det godt, og hvis der er noget, I savner at se på bloggen, let me know .. God søndag!

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 TING, JEG HAR OPTUR OVER I DAG