NY VIDEO: NYE KØB & ONSDAGSVIN

MIN SENESTE ASOS ORDRER

asos

SPONSORERET AF ASOS.COM & INDEHOLDER REKLAMELINKS:
ASOS smækkjole // ASOS playsuit // SELECTED FEMME t-shirt //
ASOS hoops // ASOS sokker // ASOS øreringe

Der har været stille på bloggen i tre dage, hvilket slet ikke ligner mig for tiden! Men jeg har simpelthen haft den mest pakkede uge. Jeg tænker, at jeg, selvom jeg ikke så gerne laver indlæg, der er en udvidet version af mine Instagram-posts, vil lave sådan et “på det seneste har jeg ..”-indlæg, for jeg ved slet ikke, hvordan jeg ellers skal få fortalt jer det hele. Min uge har nemlig været fyldt med alt muligt andet end arbejde i butikken, og det vil jeg jo gerne dele med jer. Nå, men indlægget her skal egentlig handle om min seneste ordrer fra asos.com, som jeg faktisk allerede har hentet i dag. Og nu har jeg det bare sådan, at det rigtig gerne må blive varmt nok til bare ben meget hurtigt!! De guld øreringe kan jeg heldigvis tage i brug allerede nu, og jeg har dem faktisk på as we speak. Eller as I write .. Haha!

Jeg håber, I har det godt! Jeg har forresten også vlogget i dag, så der kommer ny video snart.

Smid et like på min Facebook, hvis du ikke vil gå glip af nyt fra mig.

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

NY VIDEO: NYE KØB & ONSDAGSVIN