OUTFIT 310317: NYE SNEAKS (IGEN)

NY VIDEO: NYE KØB & ONSDAGSVIN

Der er kommet en ny video op på min YouTube-kanal i dag, og den vil jeg selvfølgelig lige dele med jer! Den er fra i onsdags, hvor jeg havde fri fra butikken, og derfor skulle ordne en del praktiske gøremål i relation til bloggen, blandt andet hente et par sneaks til outfit-indlægget her, og så var jeg oppe at se det nye bloggerkontor, vi har fået stillet til rådighed af Jane Kønig. Jeg sluttede dagen af med kaffe og vin på Granola, som jo ligger i mit eget hood, og jeg tænker, at det er mit nye hang out sted faktisk. Anyhow, jeg håber, I vil se med i videoen, og jeg håber, I nyder at se dem lige så meget, som jeg nyder at lave dem.

Smid et like på min Facebook, hvis du vil se nyheder fra mig. Eller bare gøre mig glad.

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OUTFIT 310317: NYE SNEAKS (IGEN)