BEDSTE MINIMUM ORDRER HIDTIL

UGENS PLUS- MINUSPOINT #19

6wm4zhs4h4pgo

Mig, da det gik op for mig, hvad jeg har gjort ved min MacBook.

INDEHOLDER REKLAMELINKS:

Min oprindelige plan var egentlig at lave sådan et status-agtigt indlæg for lige at skabe et overblik over alle de grunde, der har været til mit fravær på bloggen, men det bliver sgu for undskyldende, så i stedet får I traditionen tro en opsamling på ugen i plus- og minuspoint, og det første er den primære årsag til mit fravær. Så har vi ligesom det ude af verden, hehe.

MINUSPOINT til, at jeg er en kæmpe klovn, og har gjort noget ved min MacBook, jeg ikke skulle have gjort, så den er virkelig out of order, og jeg går lige nu og venter på forhåbentlig at høre positivt tilbage fra min elektronikforsikring, men sådan noget forsinkes jo en del, når det sker i denne her helligdagsperiode. Kryds lige fingre for mig, ik?

MINUSPOINT til, at forårsvejret valgte at forlade os igen. Al den regn, vind og kulde passer ikke ligefrem til lige at have pakket vinterjakkerne i en boks, der er gået på loftet. Hold kæft, hvor kan jeg lyde voksen! Haha. Det er en illusion.

MINUSPOINT til at købe smukke blomster til min nye vase, når de kun holder én dag, inden den første knækker, og nu hænger næsten halvdelen af dem med blomsten nedad og knækket stilk. Købte dem altså fredag!!

PLUSPOINT til Aarhus. Jeg er fan, og jeg skal helt sikkert afsted igen, men jeg tænker, at det skal være i en weekend, og så skal der lidt flere procenter indenbors end et par flaskeøl på en bar.

PLUSPOINT til, at SKAM er tilbage i vores hverdag, og at sæson 4 tegner helt vildt godt indtil videre. Hvad tænker I om det første afsnit?

PLUSPOINT til at have fundet en trenchcoat, som ikke koster en halv andelslejlighed. Forhåbentlig sidder den godt, og ser lige så godt ud som på billederne. Det må vi se, når jeg får den hjem! Jeg har et billede i hovedet af den sammen med disse sneaks.

PLUSPOINT til 13 Reasons Why/Døde piger lyver ikke på Netflix. Jeg så det hele på to dage, og jeg var sgu ret grebet af det. Især fordi jeg selv var udsat for falske rygter i gymnasiet. Det ordnede sig godt nok blot ved at konfrontere rygteskaberen, og jeg håber inderligt, at den slags ondskab og egoisme, der hersker i serien, ikke eksisterer i vores samfund.


PLUSPOINT til Harry Styles’ nye sang! FUCK, den er god. Den lyder som det dér “rigtige musik”, man hørte i radioen i bilen, da man var yngre, og lod som om, man sang med på teksten, men i virkeligheden mimede man bare noget volapyk, fordi man intet engelsk kunne endnu.

Jeg håber, I har haft en skøn uge! Husk i øvrigt at følge med på min Facebook-side ..

15 kommentarer

 • Anna

  Er SKAM tilgængeligt for os danskere inde på NRK? eller hvor ser du det henne?? Totalt trouble, hjælp mig – TAK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Hvad har du lavet med din macbook? 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Berg

  Til det med holdbarheden af dine blomster, hvis det er roser eller andre blomster med de lidt pindelignende-hårde stilke, skal du huske før du sætter dem i vand, at skære de nederste 1-2 cm af SKRÅT. Det vigtigt fordi så suger de bedre vand i vasen. Og er det tulipaner (og blomster med den type stilk) skal de skæres lige af også 1-2 cm af. Husk at skift vand gerne hver anden dag, og der er det også en god idé at skære lidt mere af blomster enden. Så holder de altså længere :-)
  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min popglade kæreste viste mig også Harry Styles sangen – den er total 90’er storslået. Jeg er også fan.
  Og så vil jeg også gerne uddele cirkelspark til vejrguderne; kæft, det er skod med det reeegn.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hvor er jeg glad for jeg ikke er den eneste der er BESAT (!!!) af Harry Styles’ nye sang! Hører den KONSTANT, altså det er virkelig pinligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eeeeej det ikke pinligt!! Tror virkelig han kan blive en seriøs kunsterne med det her. Det er jo så langt fra x-factor boyband, så tror virkelig, det kan blive godt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 13 Reasons Why er oprindeligt en bog fra 2007 og du bør virkelig gøre dig selv den tjeneste at læse den! Og trust me… de ting findes vitterligt i vores verden. Bitter erfaring taler her.

  Og jeg er i samme båd med en MacBook, der ikke fungerer og en utålmodighed ift. at få svar fra forsikringen!

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Harrys sang er så lækker! Hører den konstant.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også helt vild med 13 reasons why! Det tog mig “dog” 1,5 uge at se den, men det er altså rekord for mig, haha ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahah perfekt! Jeg tror bare, jeg blev så utålmodig, fordi han hører båndene så langsomt, at jeg var nødt til at se det hele hurtigt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEDSTE MINIMUM ORDRER HIDTIL