OUTFIT 040417: KØBER NY CYKEL

VIDEO/ EN DAG I MIT LIV: NYE VIPPER

INDEHOLDER REKLAME LINKS:

Direkte link til min YouTube-kanal, som jeg håber, I vil subscribe til.

ASOS øreringene & WEEKDAY jakken, jeg omtaler og viser i videoen.

Jeg ved ikke, om det er irriterende, at jeg laver et blogindlæg om det, hver gang jeg har udgivet en ny video? Men jeg tænker bare, at det er den bedste måde at gøre opmærksom på videoen, så I ligesom får at vide, at jeg altså laver videoer regelmæssigt også. Det er måske bare mig, der overtænker det lidt. Nå, men videoen her er en vlog fra i torsdags, hvor jeg havde fuldt program fra tidligt om morgenen, og min dag var faktisk så pakket, at jeg desværre ikke nåede til pressedag hos Mads Nørgaard. Det er jeg ret ked af, så jeg skal vist endnu engang i gang med at prioritere og planlægge mine dage bedre (det har altid været et problem for mig). I videoen får jeg også lavet nye vipper, og jeg fortæller også om et spændende møde med en journalist. Alt det kan I se mere om i videoen! Håber I kigger med og giver den thumbs up!

   

10 kommentarer

 • Anne

  Ahahahaha!! Jeg er flad af grin over din mors kølige kommentar til, at du ikke længere kan passe en str. 36 😂
  Ps du er ikke alene!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Amalie
  god video :),
  nu spørger jeg nok lidt dumt, men gør det ondt at få lavet vipper? og hvad har du givet for det?
  Hilsen Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak! Det gør ikke spor ondt, men det kan godt klø lidt, fordi øjet skal vænne sig til noget fremmed. Og man kan også godt få lidt ondt i øjene, fordi man holder dem kunstigt lukket så længe uden at lægge sig til at sove. Men selve det at få sat dem på gør ikke spor ondt. Da det er et blogsamarbejde, hvor jeg tester vipperne, har jeg ikke givet noget for dem :) Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Synes det er lækkert at du laver et blogindlæg hver gang du lægger en video ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Vil du ikke linke til dine øreringe? SÅ fede, men kan simpelthen ikke finde dem på Asos haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det havde jeg også håbet mht skam – det ville bare være sejere med Vilde.

  Ganni printet var jeg også lidt langsom til at opdage, men jeg har købt skjorten og jeg ELSKER den! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg synes det er rigtig godt at du laver et indlæg, hver gang du smider en ny video op. Bruger nemlig sjældent youtube som medie for sig selv, så jeg ‘opdager’ ikke nye videoer når du ikke deler dem herinde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OUTFIT 040417: KØBER NY CYKEL