JEG ØNSKER MIG: RESUME

20% PÅ ALT HOS ASOS.COM I ET DØGN

asos

SPONSORERET AF ASOS.COM & INDEHOLDER REKLAMELINKS:
ASOS smækbukser // ASOS kjole // LEVIS 501 shorts // ASOS shorts

Det her er jo seriøst (indtil videre i hvert fald) mandagens bedste nyhed! ASOS holder simpelthen et stort udsalg, hvor de har 20% på alt, og timingen kunne ikke være bedre, for det er jo nu, man virkelig skal have købt det dér sommertøj, man har gået og udskudt, fordi vejret alligevel ikke helt har været til det. Før den seneste uge altså! Norj, jeg kunne have været brun by now, hvis ikke jeg havde arbejdet alle de solrige dage. Og lønnen tikker ind om to dage, så der er virkelig no shame i lige at tage sig en online shoppetur i dag eller i morgen tidlig. Udsalget gælder nemlig fra nu til kl. 10.00 i morgen, altså d. 30. maj., og for at hjælpe jer lidt på vej har jeg samlet mine favoritter i en collage. Specielt kjolen og de mønstrede shorts er jeg varm på lige nu. Jeg har en idé om, at kjolen vil gøre mig sexet på sådan en mystisk film-agtig måde, haha ..

HVAD: 20% på ALT på asos.com
HVORNÅR: Fra nu (29. maj) til kl. 10:00 d. 30. maj
HVORDAN: Ved brug af koden SWEET ved checkout

Glædelig mandagsshopping!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ØNSKER MIG: RESUME