DEN PERFEKTE TRENCHCOAT

5 SANGE JEG HØRER NONSTOP

3o72ex5qz9n9d51dqo
Jeg er jo ret besat af Harry Styles for tiden (Ja, han er baggrunden på min tele, don’t judge. Faktisk også på min computer), og jeg føler mig sgu sådan lidt teenage forelsket. Det ville jeg nok ikke være, hvis jeg havde en at være reelt forelsket i (lol), men det er faktisk meget hyggeligt at køre sådan et teenage crush på en musiker, når nu der er så meget nyt med ham for tiden. Jeg er fortsat imponeret over hans solokarriere, og hans nyeste single er ingen undtagelse! Som jeg også nævnte her, har jeg forudbestilt hans album, og jeg glæder mig umenneskeligt meget til d. 12. maj nu. Hehe. Udover dét hører jeg meget Future og John Mayer for tiden, så min musiksmag er meget blandet .. En af sangene fra den nye sæson af SKAM er selvfølgelig også på listen, men det er nu mest for sjov. Den er god at høre, når man gør sig klar til byen!

Jeg har været på arbejde i butikken hele dagen, så jeg er desværre gået glip af al den dejlige solskin, vi har haft i dag, og det er jeg sgu ikke helt tilfreds med. Haha! Men jeg har fri de næste to dage, og både i morgen og fredag skal jeg faktisk nogle virkelig spændende ting. Eller, for mig er frisøren i hvert fald spændende, og jeg er lidt i vildrede omkring mit hår. Skal jeg have det kort igen, skal det være mere gyldent, eller skal jeg beholde længden og den kolde tone? I må meget gerne komme med jeres input, så jeg kan blive lidt klogere på, hvad der skal ske .. ?

Smid i øvrigt et like på min Facebook, hvis du vil støtte mig og bloggen.

   

3 kommentarer

 • Louise

  Lige en kommentar mht dine hårovervejelser! Ville bare lige tilføje, at jeg synes dit hår var SÅ fint i den Berlin video som ligger på yt (tror det er på patricks kanal), mener den er fra 2015! Noget i den stil kunne være rigtig pænt! Men dit hår er også rigtig flot nu! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Iiih, det korte hår var SÅ fint til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det korte var så stylish. Det var hvad jeg ville gå med var jeg dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE TRENCHCOAT