SOMMER STRIK

5 SKÆVE FACTS OM MIG

8b2b686f-a55b-41f5-9608-611ce70193ea

Imens jeg sad og sang med på denne sang søndag aften, fik jeg idéen til dette indlæg, fordi jeg kom til at tænke på den første fact, som simpelthen er for grinern til ikke at dele med jer. Jeg griner stadig indeni, når jeg tænker på det. Og så måtte jeg jo komme på yderligere fire facts, så jeg kunne lave et af de her klassiske indlæg. Jeg håber, det er lige så sjovt for jer at læse, som det var for mig at skrive.

1. Jeg elsker at synge, og har både sunget solo i en musical, da jeg gik i folkeskole, og udgivet en video på YouTube, hvor jeg synger et cover af Just The Way You Are med Bruno Mars (lol). At min mors kæreste så senere har sagt, at det er godt, jeg ikke har satset på en sangkarriere, kan godt gøre mig lidt (meget) pinlig over førnævnte. Haha! Men jeg skal da have point for at turde.

2. Jeg lavede engang en liste på min telefon over alle de fyre, jeg havde kysset med, og så lavede jeg en tilhørende liste med emojis, som hver især symboliserede en handling eller følelse. Den røde cirkel med en streg igennem betød for eksempel, at det var en, jeg ikke skulle kysse med igen. En kyssemund betød crush. Og et hjerte betød forelskelse. Og så opdaterede jeg listen, hver gang der kom en ny fyr ind i billedet. Det er drøn ærgerligt, man ikke får overført den slags, når man får ny telefon, for det var godt nok sjovt.

3. Måske har jeg nævnt det her før. Måske ikke. Men jeg bryder mig ikke om chokolade. Med undtagelse af chokoladecroissanter, chokoladeis og varm kakao med flødeskum.

4. Jeg er meget impulsiv omkring min stil, og det kan være ret farligt. Det er faktisk næsten som en forelskelse, hver gang jeg udser mig noget, som jeg mener, jeg ikke kan leve uden. Det har resulteret i min bedste strik nogensinde (den mørkegrønne fra Acne Studios, jeg har vist en million gange), men også i et par knaldrøde sneaks (Supreme x Nike Air Max 98), jeg ikke får brugt nok.

5. Jeg kan ikke slå kolbøtter. Eller, det tror jeg i hvert fald ikke. Nu får jeg helt lyst til at prøve.

Jeg deler alle mine nye indlæg på min Facebook-side, så den er god at like.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SOMMER STRIK