VIDEO: FORHINDRINGER & BIG NEWS I AARHUS

DE BEDSTE FRA ‘HARRY STYLES’

3og0ipsbg0xhsmx3ho

Jeg havde jo forudbestilt Harry Styles’ album ‘Harry Styles’ for et par uger siden, men da det jo var helligdag i går, har jeg til min store ærgrelse selvfølgelig ikke fået det med posten endnu. Min tålmodighed holder simpelthen ikke til at vente på sådan noget, når hele molevitten ligger på Spotify, så jeg brugte det meste af dagen i går på at lytte albummet igennem. Og så lytte det igennem igen. Og igen og igen, og jeg vil gerne dele mine favoritter med jer. Jeg ved godt, at der sikkert sidder nogen, som udelukkende ser ham som ham fra One Direction, men jeg har først lige opdaget ham som artist her i 2017, og det synes jeg, at flere skulle gøre sig selv den tjeneste at opleve også. At se ham med nye øjne. For han er fandme god. Og dygtig. Man udvikler sig jo også, og jeg tænker, at han blev stjerne, før han nåede at tænke over, hvilken slags musik han ville lave, og nu er han så blevet voksen, og har lagt stilen om. Det er lidt ligesom, at jeg engang var Tokio Hotel fan i emo-tøj, og nu har jeg en personlig modeblog. HAHA!

Nå, men her er altså mine favoritter fra albummet, som i sin helhed er overdrevet imponerende. Jeg har undladt nogle af de sange, jeg tidligere har udtrykt begejstring for her og her. Det er ret rocket, og så er der klart leget med lydsiden på en måde, der rigtig fint komplimenterer de ting, Harry kan med sin stemme. Jeg er mest til de sange, hvor hans stemme er meget i fokus, og hvor tempoet er lavt. Der er faktisk en enkelt af sangene, der har noget John Mayer lyd over sig. Ej, men stilen i de her sange er sgu lige mig, og jeg skal have købt mig et par ordentlige høretelefoner, for iPhone høretelefoner er ikke sangene værdige.

Jeg håber, I har det okay med denne her slags indlæg. Bloggen er jo mit kreative frirum, og derfor tager jeg mig også den frihed at skrive om lige dét, der får det til at krible mest i fingerspidserne. Og for tiden er det altså musik, der fylder sindssygt meget, og bringer mig utrolig meget glæde og pusterum i min hverdag. Jeg håber, musikken kan gøre det samme for jer!

Smid et like på min Facebook, hvis du også er lidt lun på Harry Styles anno 2017.

   

5 kommentarer

 • Line

  Nu har jeg allerede liket din Facebook, men jeg er i den grad vild med Harry anno 2017! Jeg har fulgt med i One Direction i flere år, så var spændt på at høre hans album – og jeg er virkelig imponeret! Så for at besvare din tweet; jeg gør begge dele :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er vild med din kommentar, Line! Fandme sejt du følger så godt med :) Og hvor er jeg glad for, at jeg ikke er den eneste, der er glad for hans nye album ;) Er også spændt på den film, der udkommer om to dage ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Haha, tak! :-)
   Nej, det er du ikke ene om ;-)
   Uuh ja, den glæder jeg mig også til at se. Det bliver spændende at få lidt baggrundsviden om processen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Han er også helt fantastisk! Jeg tænkte også på, om ikke du evt. vil lave et indlæg med idéer til studentergaver, både som man selv kan ønske sig, men også som man kan give sine venner – og gerne i alle prisklasser ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

VIDEO: FORHINDRINGER & BIG NEWS I AARHUS