JEG HAR LIGE BESTILT ..

DET SKAL DU STREAME LIGE NU #1

lovesick_orig

Jeg vil lige starte indlægget med at takke den læser, der er hjernen bag idéen til dette indlæg, som jeg faktisk har valgt at lave til en ny serie her på bloggen. Det bliver sådan en serie, hvor der vil være udgivelser, når jeg har noget relevant (og godt) at sige, for ellers ender vi alle med at sidde og streame noget lort i mangel på bedre. Jeg tænker også, at der kan være forskellige varianter, eller special editions, for eksempel en YouTube-edition, da I tit spørger ind til, hvem jeg følger med hos på YouTube. Udover selvfølgelig min YouTube-kanal kommer her fire serier/podcasts/programmer/sider, I skal streame:

1. LOVESICK (NETFLIX)
Jeg ved simpelthen ikke, hvorfor jeg ikke har nævnt denne her serie for jer noget før, for det er faktisk noget tid siden, jeg blev færdig med de to sæsoner, der er tilgængelige på Netflix. Det er en af deres egne produktioner, og jeg er virkelig imponeret over meget af det, vi får fra dem for tiden. Denne her serie er morsom, sød og realistisk, og så har den en skøn tilgang til kærlighed i flere afskygninger drysset med en tilpas mængde kliché. Det er sådan en, man ser på en tømmermændssøndag med dynen godt puttet omkring én, og en dåsecola inden for rækkevidde.

2. SÆSON 4 AF SKAM
Det her er jo klart den mest åbenlyse, for hallo, SKAM kan vist med rette kalde sig selv en nordisk kult-serie, og serien er så sindssygt samtidsrelevant, at man virkelig gør sig selv en tjeneste, hvis man ser med. Jeg må indrømme, at jeg desværre synes, sæson 4 er kommet lidt sløvt fra start, men jeg følger da alligevel med på skam.p3.no hver dag, hvor man kan se klippene, deres chat beskeder og Instagram-opdateringer. Det firkantede ikon med en linje i bunden aktiverer forresten norske undertekster, som gør det en del nemmere at forstå klippene, hvis man ligesom mig ikke kan vente til at se det på DR3 søndag aften.

3. KÆLDERSNAK (PODCAST)
To af mine seje journalist-venner fra min højskole har længe arbejdet på at starte deres eget radioprogram, og jeg husker tydeligt, at de nørklede en del med det i radiostudiet i kælderen på højskolen. De er to meget målrettede og intelligente fyre, men jeg kender dem jo også fra fest og ballade, så det var lidt sjovt, da de ville interviewe mig til deres program, Kældersnak. Vi snakker selvfølgelig om blogs og sponsoreret indhold, og idéen er at gøre jer klogere på dét, der ellers ikke snakkes så åbent om. I kan høre programmet som podcast HER.

4. PETRA ELSKER SIG SELV (DR3)
Det her program skal man for det første se, fordi det er godt TV. Derudover er det meget stort at høre et “kendt ansigt” være så åben omkring usikkerhed og selvværd, og det har faktisk fået mig til at overveje, hvorvidt jeg også burde åbne op omkring emnet, når nu man har muligheden for at være talerør for et større publikum. Jeg er ikke enig med hende i, at det er “bloggere og andre selviscenesættende typer”s skyld, at hun har lavt selvværd, men jeg er enig i, at der på sociale medier hersker tendenser, der gør det svært at gennemskue, at bloggere skulle have issues med selvværd. Det er en svær debat, når man selv er “sådan en”, men måske den skal tages?

I kan jo for eksempel like min Facebook, hvis I gerne så mig skrive om det!

   

2 kommentarer

  • A

    Jeg er enig med dig i, at bloggere ikke er eneansvarlige (hvis de har noget ansvar for det) for lavt selvværd – og lige nøjagtig derfor synes jeg ville være mega fedt, hvis du ville tage emnet op! Du er så god til det med at være ærlig og ligetil. Man sidder i hvert fald ikke og spørger sig selv om du nu lyver, når du skriver noget (håber du forstår det på den rigtige måde, for det er ment som et kæmpe kompliment!!)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak for din kommentar, A! Jeg forstår dig 100p. Og jeg er så glad for, at du ser mig sådan. Jeg skal lige finde ud af, hvordan jeg bedst muligt tager debatten op, og så går jeg i gang med at skrive.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR LIGE BESTILT ..