DE BEDSTE FRA 'HARRY STYLES'

ET WESSEL OUTFIT FRA 2012 SKAL TILBAGE

want-to-wear

INDEHOLDER REKLAMELINKS:
H&M knit // ASOS t-shirt // MINIMUM jeans // DR. MARTENS boots

Før jeg gav efter for populærkultur, begyndte at følge danske blogs, og dermed begyndte at følge trends, eller gå op i hvad andre synes om min stil, ville det her outfit være indbegrebet af Amalie Wessel. Min stil havde nemlig en rigtig god rocket/alt godt fra Urban Outfitters og American Apparel periode omkring 8. og 9. klasse og egentlig helt frem til 2.g. Det er lidt sjovt, synes jeg. Altså at det er dukket op i mine tanker igen. Jeg så et lignende outfit på en smuk mand for nylig, og så sad jeg dér, og følte mig draget af det igen. Jeg har faktisk slet ikke kunne få kombinationen ud af mit hovede siden. Nu bliver det lige lidt føle-føle, men jeg arbejder for tiden rigtig meget på at finde ind til kernen af Amalie, og så stå ved det, jeg finder derinde. Det er lettere sagt end gjort, I know. Jeg har ladet mig selv blive trukket i mange forskellige retninger de seneste tre år samtidig med at prøve at finde vejen selv, og det er først nu, jeg føler mig på vej til at være et sted, hvor jeg ikke behøver at fortælle om mig og mit liv med ironisk distance. Det lyder måske som volapyk, når man ikke er inde i mit hovede til hverdag, men det kan altså ikke siges bedre. Anyway, jeg tænker, at min lyst til at trække i det dér outfit også handler om, at jeg kommer tættere og tættere på at være, som jeg gerne selv vil, og ikke som, jeg tænker, andre forventer, jeg skal være. Jeg kan mærke, at det her emne skal berøres noget mere på bloggen, hvis I altså gider høre om det, og at jeg skal have ryddet ud i min garderobe, haha!

Smid gerne et like på min Facebook, hvis du kan lide at følge med i mit lidt rodede univers!

   

9 kommentarer

 • Linea

  Jeg har fulgt med på bloggen siden starten af 2012, og kan tydeligt huske, hvordan du altid havde dit hår sat op i en knold oppe midt på hovedet! Og Dr. Martens og læderjakke! Amalie anno 2012!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ej jeg kan så tydeligt huske de outfits!! Du lavede engang en video med et tip, om at købe nogle striktrøjer fra hm, som var billigere end dem far Cheap Monday, som man kunne købe i Weekday :D Det var dengang, hvor jeg “opdagede” dig på youtube! Total flashback 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  så blev harry også fashion icon – i like and feel you

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Hvordan er Dr. Martens i str?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg vil meget gerne høre mere om det! Synes det lyder som nogle fine og vigtige overvejelser, og jeg glæder mig over, at du tænker over kerne verus trends :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Det er overhovedet ikke volapyk – det giver bare så god mening, det du skriver om at finde ind til sig selv. Det vil jeg mega gerne høre mere om og følge dig på den “rejse”! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia M.

  Fedt Outfit! Det ville typisk være sådan et lignende Outfit, jeg ville iføre mig 😊 #harfulgtmedsidenduvarpåyoutube

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

DE BEDSTE FRA 'HARRY STYLES'