OUTFIT 160517: JAKKEN MED DE RØDE LÆBER

JEG ØNSKER MIG: RESUME

resume

INDEHOLDER REKLAMELINKS: RESUME hoodie // RESUME tee

Résumé er et ret nyt mærke, som jeg har haft mine øjne på i noget tid, men så vidt jeg husker, har jeg ikke omtalt det på bloggen før? Nå, men nu er det så kommet online på en af mine flittigt besøgte webshops, og der er jeg faldet for de to items på billedet herover. Det er meget enkelt, og med al min tossede, farverige shopping henover det seneste års tid, kunne min garderobe faktisk godt bruge nogle af de dér enkle items, man kaster på uden at tænke videre over det om morgenen, men som alligevel får en til at se gennemført og godt ud.

Der har været ret stille på bloggen og Instagram henover weekenden, og det skyldes simpelthen, at jeg har ligget syg, og fortsat ligger syg, hjemme hos min mor, og faktisk har efterladt min computer på Frederiksberg. Nu har jeg så lige lånt min mors, imens hun er til frisøren, så jeg kunne få skrevet det her indlæg færdig til jer. Jeg har nævnt det før herinde, men jeg dealer med mange ting, både i tilværelsen og i mit hoved, for tiden, og det er derfor, jeg i perioder ikke er så aktiv. Jeg ville egentlig gerne kunne fortælle jer om det, men det er fortsat så rodet for mig selv, at jeg ikke rigtig kan få lavet en rød tråd i noget, der kan udgives til jer. Det lød lidt mere mystisk end intentionen var, men jeg håber, at I forstår mig, og har lidt tålmodighed med mig.

Alt det bedste,
Amalie

2 kommentarer

  • Cille

    Hej, jeg sidder selv og kigger på uddannelser nu. Jeg ved at du selv er droppet ud af CBS, som jeg ellers også selv har overvejet… Men når jeg så tænker over det, er det i sidste ende nok ikke mig, da jeg er en kreativ pige, som samtidig ikke er så glad for tal og matematik… Overvejer selv at læse noget indenfor design og business, men ville egentlig bare lige høre hvad dine planer angående uddannelse er og om du har fundet nogle spændene? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

    Tag alt den tid du har brug for, knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT 160517: JAKKEN MED DE RØDE LÆBER