UGENS PLUS- & MINUSPOINT #23

JEG SKAL FLYTTE

01

INDEHOLDER REKLAMELINKS: PLAYTYPE plakat // PLAYTYPE krus // HAY stol

Jeg har haft lyst til at skrive det her på bloggen i noget tid, men jeg ville ikke jinxe noget ved at offentliggøre det uden at have en lejekontrakt på plads, så det er derfor, jeg kun har luftet at have store nyheder at fortælle snart på denne dér irriterende bloggermåde. Haha! Men for lidt over en uge siden fik jeg altså skrevet under, og jeg skal dermed flytte til Nørrebro om en måneds tid. Jeg har leget med tanken om at finde et nyt sted i nogle måneder, men var ikke aktivt begyndt at søge, så det er egentlig lidt spontant .. Men pludselig var den perfekte mulighed bare foran mig, og med visheden om det boligkaos, der hersker op til studiestart, kunne jeg ikke sige nej. Jeg skal bo i en lejlighed sammen med to andre piger, hvor vi har hver vores værelse, og så er der en fælles opholdsstue og et rigtig flot køkken, som jeg glæder mig så vanvittigt til at benytte. Jeg kommer ikke til at have plads til alle de møbler, jeg har på mit nuværende værelse, så jeg er i gang med at tænke i kreative løsninger, hvad angår opbevaring, og så er det også min plan, at jeg skal tænke lidt mere over indretningen denne gang. Jeg kommer til at have hvide vægge, og alene dét har jeg det fedt over, for det giver nogle muligheder.

Indretning er jo ikke normalt fokus på bloggen, men vil I med på rejsen at indrette et lille værelse alligevel?

11 kommentarer

 • M

  JA til mere indretning!! Og stort tillykke. Glæder mig til at følge med i projektet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Uhh bor også selv på Nørrebro! (Og elsker det)
  Hvor henne af skal du bo? – Hvis du altså vil sige det ;-) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  JA da!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jaaa vi vil gerne være med!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Jeg vil vildt gerne se dine overvejelser om indretning!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hvor fedt ! Det kunne være fedt hvis lavede flytte-vlogs :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Jaaa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ja ville være lækkert at følge med i din indretning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rania Dalal

  Hvor er plakat fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hvordan fik du fat i et sted at bo? Kan du evt lave et indlæg? :) Jeg har søgt med lys og lygte i en måned efterhånden og har stadig ikke fundet noget i KBH

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #23