UGENS PLUS - & MINUSPOINT #22

MIN NYE TASKE

img_5930

ZARA taske

Der er blevet efterspurgt billeder af min nye taske, som jeg snakkede om i dette indlæg, og den har været lidt længe undervejs, fordi jeg ikke gad at betale for at få den leveret hjem til mig selv, når det var en så lille ordrer, men i torsdags kunne jeg så endelig hente den inde i Zara! Gad vide, om de egentlig selv ved, hvor rodet en butik, det er? Nå, men jeg er virkelig glad for tasken allerede, og har faktisk haft den på hver dag siden torsdag, så den føles virkelig som et scoop. Den er lidt i stil med nogle af de tasker, Acne Studios laver, men uden at ligne en kopivarer, synes jeg. Så det er bare helt fantastisk! Remmen har også en helt perfekt længde, og det kommer I til at se på nogle outfit pics snart, tænker jeg. Hvad synes I om den?

Jeg deler altid mine indlæg på min Facebook-side, så den er god at like.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

UGENS PLUS - & MINUSPOINT #22