MIN NYE TASKE

MINE LASH EXTENSIONS

img_5821

I SAMARBEJDE MED LASHES BY VICTORIA

Det er godt og vel halvanden måned siden, jeg begyndte at få vippe extensions, og jeg synes derfor, det er på tide at fortælle jer lidt om det. Jeg er grundlæggende sindssygt glad for det, og ser så mange fordele ved det! For mig handler det mest om, at jeg ikke er vild med processen at tage mascara på og af hver dag, så det er en kæmpe frihed at have vipper på, for så skal man slet ikke tænke over det. Og så synes jeg faktisk også, at vippe extensions ser pænere ud end mascara .. Det er jo ret heldigt, for det bliver smart til sommerens mange festivaler at slippe for mascara! Det er i hvert fald min plan, at jeg skal have det lavet igen inden Distortion, og den anden festival jeg skal på, som jeg nok skal fortælle om snart, for jeg har vist ikke afsløret, hvad mit valg blev?

Økonomisk er det selvfølgelig billigere at bruge mascara, og jeg vil ikke sidde her og opfordre andre til at bruge dyre domme på at få lavet vippe extensions fast, men hvis man har pengene, synes jeg klart, man skal forkæle sig selv med det inden en festival for eksempel. Eller en badeferie, eller hvornår det ellers kan være rart ikke at skulle bekymre sig om øjen make-up. Det skal i øvrigt nævnes, at mine vipper på billedet er 14 dage gamle, så det holder sindssygt godt! Og Victoria er pissesød og dygtig, så hende kan jeg varmt anbefale.

I finder al info om behandlingen, priser og booking på Victorias hjemmeside.

   

2 kommentarer

  • Julie

    Hej Amalie.
    Jeg overvejer selv at prøve eyelash extentions – har dine vipper taget skade?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MIN NYE TASKE