5 SKÆVE FACTS OM MIG

OUTFIT 150517: NANSENSGADE

14935200-0f21-456f-bef1-30c57da52ca4
img_6127
img_6131

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS: WEEKDAY knit // H&M t-shirt // MINIMUM jeans //
DR. MARTENS boots // ZARA bag // CELINE sunglasses // PERSUEDE hoops

Oh my, jeg er crazy med denne her sweater. Jeg ville ønske, at jeg kunne få den i nogle flere farver! Den er herre cool, og den er perfekt til sådan et outfit, som jeg snakkede om i det her indlæg forleden. Jeg har det faktisk næsten sådan, at det helst ikke må blive for varmt til striktrøjer, for jeg har en mere på vej, som jeg glæder mig vanvittigt til at have på. Selvom jeg egentlig også gerne vil have bare ben snart .. Strik og bare ben måske? Billederne er taget af min søde veninde, Laura, som jeg lærte at kende på CBS, og vi har holdt kontakten på trods af, at jeg jo ikke længere går der. Det er jeg virkelig glad for! Altså både Laura, og ikke at gå på CBS mere.

Hvad synes I forresten om bloggens nye design? Skal sidebaren sættes på igen, eller er det fedt sådan her?

   

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

5 SKÆVE FACTS OM MIG