OUTFIT 150517: NANSENSGADE

SNEAKER RELEASE: AIR MAX 97 GULD

airmax97

INDEHOLDER REKLAMELINKS:

NIKE Air Max 97 sneaks

Eftersom jeg har ligget i sengen hele dagen, har jeg måtte ændre bloggens skema lidt, men det passer egentlig ret fint, for så kan jeg nemlig nå at fortælle jer om denne sneaker release i god nok tid til, at I rent faktisk også kan få fat i skoene! Mine Nike Air Max 97 i sølv viste jeg jo først på bloggen, da jeg havde købt dem, og der går nyhedsværdien ligesom lidt af, haha .. Der kører pt en debat inde i mit hovede, der går på, hvorvidt jeg selv skal klikke de guld hjem, når de releaser her ved midnat. Jeg tænker, at jeg lader New Girl afgøre det. Hvis de næste afsnit er så sjove, at jeg stadig er vågen til midnat, køber jeg skoene, og hvis jeg er faldet i søvn, er det bare sådan. Der er nemlig faktisk noget, jeg virkelig skal spare på mine penge for at kunne gøre snart, og det glæder jeg mig som et lille barn til. Men mere om det snart! Hvad synes I, er de guld ikke fede?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OUTFIT 150517: NANSENSGADE