MINE LASH EXTENSIONS

SOMMER STRIK

snapseed

SPONSORERET AF MINIMUM & INDEHOLDER REKLAMELINKS:
MINIMUM knit // MINIMUM jeans

Jeg synes jo, at striktrøjer hører sig til alle årets sæsoner, og denne er et perfekt eksempel på en sommerstrik, som man kan have på under en læderjakke, eller som “overtøj” på en mild sommerdag. I dag har det jo faktisk været for varmt til både strik og læderjakke! Så lækkert altså. Og jeg har faktisk været udenfor stort set hele dagen, så jeg har nydt godt af det gode vejr. Den lyseblå farve er forresten mit seneste color crush, og jeg har faktisk lige købt en anden trøje også i samme farve, som jeg glæder mig til at få på. Den er heldigvis i en af de mange pakker, jeg har hentet i dag, så jeg tænker at sætte noget god musik på og holde en lille try on session foran spejlet lige om lidt. Ja, det er sådan noget, jeg gør .. Haha! Håber I har haft en skøn mandag.

Jeg deler alle mine nye indlæg på min Facebook-side, så den er god at like.

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MINE LASH EXTENSIONS