"HEMMELIG" RABATKODE HOS MEOTINE.COM

TASKEN, JEG HAR JAGTET

untitled-1

zara TASKE

.. Eller måske den i virkeligheden har jagtet mig? Det hele startede for nylig, da jeg spottede en meget stilet Vesterbro/Petra Nagel-type med tasken på, og jeg blev så forelsket i den, at jeg var lige ved at råbe højt, ruske i ærmer, spænde ben, og jeg ved ikke hvad! Men så turde jeg ikke spørge af frygt for, at den ville være fra et eller andet dyrt mærke. For det ligner den altså, synes jeg. Og så overbeviste jeg mig selv om, at det var en fandens dårlig idé at søge efter den, for jeg ville nok ikke have råd til den alligevel. Men så dukkede den op på Instagram, hvor jeg kunne se, at personen ignorerede spørgsmål om, hvor den var fra .. Og så dukkede den også op på endnu en Vesterbro/Petra Nagel-type i går, og så blev jeg mistænksom. Men jeg tænkte samtidig, at en så flot taske på så fashionable mennesker kun kan være dyr. Her til morgen ville jeg så alligevel lige give det et skud, så jeg gik ind på Zaras hjemmeside, og kiggede taskerne igennem .. Og så var den der! Til den sølle sum af 129 kr., altså, halli hallo, hvor er det bare helt latterligt, men også helt fantastisk. Og det tip ville jeg bare give videre til jer! Og nej, jeg er ikke sponsoreret, og tjener heller ikke noget på nogen links i det her indlæg. Jeg synes bare, det er en drøn flot taske.

Kan I have en dejlig tirsdag! Og husk at følge med på min Facebook-side.

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

"HEMMELIG" RABATKODE HOS MEOTINE.COM