20% PÅ ALT HOS ASOS.COM I ET DØGN

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #23

img_6464

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS:

MINUSPOINT til lige at have lavet denne dér med at bide ned midt i en tomat uden at tænke over den mulige konsekvens. Tomat over det hele. Og så har jeg ikke engang noget salt at drysse på den.

MINUSPOINT til at have fået en bums lige midt i panden, I ved, sådan en bums, der ellers kun kommer lige inden en gallafest, hvor man bare ikke skal have sådan en bums. Jeg håber, den når at gå i sig selv inden Distortion, og det har den så to dage til.

MINUSPOINT til Skam lige for tiden. Pardon my french, men hold nu kæft, hvor det bliver trukket ud i langdrag. Jeg kan slet ikke have Sanas passivitet, og det irriterer mig noget så grusomt, at hun klip efter klip bare lader det hele ske uden at speak up for herself. Argh!

PLUSPOINT til at have fundet ret meget ny musik på det seneste, og genfundet meget musik også. Jeg tænker at samle det hele i et indlæg snart, for det bliver lidt langt, hvis jeg skal sætte alle sangene ind i det her indlæg, men denne er en af dem, jeg hører meget for tiden:

PLUSPOINT til min første sommer med bopæl i København. Det kan altså noget at drikke cava i solen ved Søerne, cykle hjem i bare ben bagefter, mærke byens energi og summen hver dag.

PLUSPOINT til denne badedragt, som jeg godt kunne tænke mig at tage sommerens første dukkert i.

PLUSPOINT til at være ved at have fundet ind til kernen af min stil. Efter alle disse år .. Haha! Jeg kan afsløre, at det hjælper at tage sine øjne væk fra Instagram, og væk fra den korte (og ofte dyre) forelskelse, og i stedet se på tøj med “vil jeg føle mig som Amalie (indsæt dit eget navn her) i det?”-øjne frem for “vil jeg føle mig flottere, bedre og mere rigtig udadtil i det?”-øjne. Ja, sådan har jeg faktisk shoppet gennem længere tid.

PLUSPOINT til denne bog, jeg virkelig har nydt at læse. Jeg har nævnt den herinde før. Det er min gode højskoleven, der har skrevet den, og jeg vil klart anbefale den til alle, der går op i sin sommerlæsning.

Håber I har haft en dejlig mandag.

1 kommentar

  • Caroline

    Hej Amalie!
    Synes din blog fortjener lidt (læs meget!) ros. Hold op hvor jeg nyder at læse din blog, jeg bliver helt i godt humør når jeg ser, at du har udgivet et nyt indlæg. Klart, Danmarks bedste blogger!
    Mange hilsner fra en trofast læser :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% PÅ ALT HOS ASOS.COM I ET DØGN