3 BADEDRAGTER PÅ MIN ØNSKELISTE

VIDEO: FORHINDRINGER & BIG NEWS I AARHUS

Direkte link til min YouTube-kanal

Den sidste vlog i rækken af vlogs fra Aarhus blev udgivet til jer i går aftes, og der har allerede været mange inde at se den! Det er så fedt, at I også gider følge med i mine videoer, og jeg har så vanvittigt mange idéer til videoer lige for tiden, som jeg bare skal finde tiden til at filme til jer. Heldigvis er der jo mange flere lyse timer i døgnet nu, så det burde kunne lade sig gøre. Hvis bare jeg havde en hvid væg at filme ved .. Væggene i mit lille hjem er nemlig gule, og det er altså bare ikke pænt, men fordi jeg bare lejer mig ind på værelset, vil jeg ikke betale for at få det hele malet. Anyway, det skal det her indlæg jo slet ikke handle om. I videoen kan I se en “blogger-arbejdsdag”, som så går lidt galt på grund af nogle forhindringer, I kan se mere om i videoen. Og så spiser vi en masse frådern mad, og jeg shopper noget make-up, som er nøglen til det gyldne look, jeg har på videoens thumbnail. Jeg håber virkelig, I vil se med, og at I giver videoen et like, så jeg kan se, om I vil have flere vlogs. Jeg vil i hvert fald gerne lave flere!

Husk også at like min Facebook-side for at se mine nye indlæg.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

3 BADEDRAGTER PÅ MIN ØNSKELISTE