OUTFIT 010617: DISTORTION // VESTERBRO

6 SANGE, JEG IKKE KAN FÅ NOK AF

screen-shot-2017-06-07-at-09-25-20

Jeg har for nylig nævnt på bloggen, at jeg har fundet en del “nye” (de er ikke alle nye, men nye for mig) sange, som jeg ville dele med jer, og fordi jeg render rundt, og har det rimelig hektisk i denne her uge, synes jeg, det var lige sådan et indlæg, jeg havde lyst til at lave til jer. Det med at høre en del ny musik kommer sig egentlig af, at jeg har fundet tilbage til rødderne, til den musik, jeg kunne ligge på min seng og høre i timevis, da jeg gik i folkeskole, og det er ikke Drakes seneste hit, hvis jeg må sige det sådan. Jeg lader mig tit påvirke af, hvad der er populært blandt vennerne, og jeg må bare erkende, at det er noget andet musik, jeg føler helt ind i kroppen, selvom Passionfruit helt sikkert er et fedt nummer. Derudover er jeg gået over til at bruge Apple Music, hvor jeg er startet forfra på playlister, og det føles fantastisk! Jeg har dog stadig Spotify, så jeg kan lave de her indlæg for eksempel.
Nu er jeg vildt spændt på at høre, hvad I går og lytter til for tiden?

5 kommentarer

 • Ida

  Jeg lytter helt vildt meget til Aksglæde, et upcoming nyt dansk brand. Forsangeren er simpelthen for sød

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Esther

  CHINAH, Soleima, ANYA, og Childish Gambino er på sommer vibes playlisten – kan klart anbefales, hvis man ikke allerede kender!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg lytter vildt meget til noget musik der kan gøre mig glad og hvis jeg har en træls dag så bare sæt noget fedt på så kommer mit humør op med det samme! Jeg er især vild med miley’s nye Malibu! :).

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT 010617: DISTORTION // VESTERBRO