WANT TO WEAR: NORTHSIDE FESTIVAL 2017

GUIDE: FRESH & CLEAN PÅ FESTIVAL

perspirex

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF PERSPIREX:

Jeg har været på Roskilde Festival de sidste fire år, altså hele ugen alle gange, så jeg ser mig selv som kvalificeret til at komme med et par tips og tricks til, hvordan man kommer igennem en festival, får den fulde oplevelse, og stadig føler sig so fresh & so clean. Jeg overhørte en pige i S-toget sige til veninden “Skal du på Roskilde Festival? Ej, hvad gør du, man kan jo ikke komme i bad!”. Det passer simpelthen ikke. Jeg har været i alt fra bad i en bås, hvor man er alene, og vandet er dejligt, til varmt fællesbad, og jeg har sågar været i det kolde fællesbad. Min pointe: Du kan sagtens komme i bad! Men man orker det ikke hver dag, så er det sagt. Og her er derfor en guide til, hvordan du kan være fresh & clean på festival uden det daglige bad:

1. HÅRET
Du kører de første par dage med den frisure, du tog afsted med, hvorefter du kører en ordentlig omgang tørshampoo i det, og får en veninde til at lave en god fransk fletning, medmindre du selv har talentet. Eller nogle cornrow-lignende fletninger, og så kan du faktisk klare dig en hel festival uden at vaske hår. Det gjorde jeg mit andet år på Roskilde Festival, og det var fremragende!

2. KROPSLUGT
Hvis man først føler sig ildelugtende, er det svært at være fresh. Der er to vigtige ingredienser. En fandens god antiperspirant og en mild, men stadig kraftig, parfume (forklaring følger). Perspirex er et godt bud, fordi det er heftige sager, men den er parfumefri, og der er tænkt over det plejende element for at undgå irritation ved at bruge en antiperspirant. Og så virker den i 3-5 dage! Perspirex skal blot påføres om aftenen (har man barberet sig under armene, skal der mindst gå 48 timer), inden man går i seng, og om morgenen kan man gå i bad, som man plejer, og påføre ens normale deo, uden at det påvirker effekten. I starten skal Perspirex på hver aften, indtil man har opnået den ønskede effekt – hvilket tager omkring en uge – og så vedligeholder man blot beskyttelsen 1-3 gange om ugen, og kan ellers “svede løs” uden risiko for svedlugt. Det er jo helt perfekt. Vi nærmer os, at badet er unødvendigt, haha. Jeg kombinerer deo med at bruge en parfume, og jeg bruger altid CLEAN parfumer på festival, fordi de ikke er tunge, men alligevel dufter betydeligt. Og de dufter “rent”. Jeg er tit blevet spurgt, hvordan jeg magter at bade hver dag på festival, så mine tricks virker altså! Hehe.

3. CHARMENIVEAU
Det er ikke charmerende at falde i søvn på et tæppe ude på en af stierne under ølbowling, fordi man var keglen, der spillede med hvidvin i koppen. Det er ikke charmerende at sætte sig og tisse inde i crowdet under en koncert. Det må rigtig gerne stoppe. Nu! Det er ikke charmerende at være den fulde idiot, der om natten får smadret både anlæg og samtlige stole i campen. Det er faktisk rigtig irriterende. Og nej, det er stadig ikke charmerende at låne tandbørster af andre oppe ved vandhanerne. Det ER charmerende at hente en ramme kolde øl for egen regning, og du er mega fresh, og har god camp spirit, hvis du gør det.

Rigtig god festival!

Perspirex har en Facebook-side. Jeg har en Facebook-side. Like dem!

   

6 kommentarer

 • Ida

  Fedt indlæg!! Gerne flere af disse festival-guides her før Roskilde, det kunne være rigtig fedt, især for en førstegangs-gæst som mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanna

  Nu står der at man helst skal vente 48 timer efter barbering, men tror du også det gælder med barbermaskiner som Veet Beauty Styleren? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det vil jeg tro, for den generer vel også hårsækkene, eller får lidt hud med? Jeg har ikke prøvet den, men vil tro, at den går ind under barbering også :) Et godt tip til festival er at få vokset hårene, for det holder huden glat længere. Så kan man blive vokset 2-3 dage før festival, og så påføre deodoranten aftenen før, man tager afsted for eksempel :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Nu du nævner tørshampoo, kender du så en god én? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silke

  Perfekt indlæg! Clean parfumen du omtaler, er det den som er på billedet? eller er det en af de mange andre, du vil anbefale?
  – Og gerne flere indlæg vedr. roskilde inden det går løs :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WANT TO WEAR: NORTHSIDE FESTIVAL 2017