3 SERIER, JEG SER PÅ MIT TV FOR TIDEN

MINE SOMMERØNSKER LIGE NU

oensker-lige-nu

INDEHOLDER REKLAMELINKS:
GANNI tee // NAOMI KLEIN book // GANNI skirt // INSTAX MINI 70 camera // GANNI dress //
GANNI tee // MADS NØRGAARD skirt // STINE GOYA swimsuit

Det er jo i virkeligheden forfærdeligt, når Ganni kommer med nye kollektioner, for priserne stiger hver gang, men det bliver jo ikke grimmere af den grund? Haha! Min veninde og jeg har begge set på, hvad det løber op i, hvis man bare lægger alt det i kurven, man ønsker sig derfra. Deeeeeet blev ret mange penge, så det bliver vist i et andet liv, at jeg shopper amok derfra! Hehe. Men måske jeg vil forære mig selv bare en enkelt ting derfra. Denne dér lyseblå t-shirt kan jeg i hvert fald ikke helt slippe efter at have set den på søde Laura. Drømmen lige nu er at være i sommerhus iklædt Stine Goya badedragten, den lyseblå Ganni t-shirt, Mads Nørgaard nederdelen, med Naomi Klein bogen ved hånden, høj sol, en masse gode venner, nogle flasker vin og et polaroidkamera. Og rigtig gerne tæt ved havet. Dét kunne jeg godt tænke mig!

Men altså, jeg er også mega spændt på at flytte til Nørrebro, indrette mit nye værelse og nørkle med det. Der er græsplæne i min nye gård, så jeg krydser også fingre for noget sol. Jeg har nemlig fri fra arbejde i 14 dage, så der skal bare hygges om det nye sted, og så har jeg en hel masse med bloggen, jeg skal have indhentet. Jeg ved, at jeg opdaterer meget sporadisk, og hvis I undrer jer over det, forklarer jeg det hele her. Men jeg håber, I stadig er derude! Og jeg skal nok få besvaret alle jeres kommentarer på førnævnte indlæg. I er de bedste.

3 kommentarer

 • Nikoline

  Fine ting. Men synes godt nok Ganni er ved at blive lige lovligt overpriced.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh ja, jeg har det på hel samme måde med Ganni, og er så forelsket i deres leopardserie! If I only were a rich girl ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Den kjole! Den er virkelig flot :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 SERIER, JEG SER PÅ MIT TV FOR TIDEN