BILLEDSERIE: DISTORTION 2017 // NØRREBRO

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #24

Sådan ser jeg ud, når jeg konfronteres med ting, jeg ikke mindes at have sagt.

Jeg ligger og chiller på min seng, men så alligevel ikke rigtig, for jeg ligger faktisk med min laptop og arbejder på at få styr på bloggens program og mit private program for den næste uge. Der er nemlig opstået noget kaos, jeg stresser lidt over. Nå, men jeg prøver også at slappe lidt af oven på en uge med flydende program, rigtig meget fest og take away (jeg skal virkelig have handlet ind), og tænkte lige at brygge en klassiker sammen til jer.

MINUSPOINT til at have trådt lidt i spinaten, hvad angår min skelnen mellem emner, der kan klare at komme på bloggen, og emner, der ikke kan. Det bunder nok egentlig i, at jeg glemmer, at bekendte, venners venner, familie og Tinder-dates også kan finde på at klikke herind og rent faktisk læse med. Fack. Lesson learned.

MINUSPOINT til at have mistet stemmen. De af jer, der mødte mig til Distortion, har hørt den, da der stadig var noget stemme, men selvfølgelig skulle jeg til udendørs fødselsdagsfest fredag aften også, og de tre dages fest var sgu mere, end min forkølelse kunne kapere. Nu prøver jeg the silent treatment. Haha.

MINUSPOINT til ikke at kunne få Apple Music på min telefon til at lade være med at shuffle. Jeg kan virkelig ikke lide at høre et album på shuffle, for der er jo tænkt over rækkefølgen af sangene, og i Frank Oceans tilfælde giver det for eksempel bedst mening at høre det fra start til slut. Help me, please?

PLUSPOINT til Distortion 2017! Både Nørrebro og Vesterbro. Hold nu op, hvor har jeg haft det sjovt! Det var en så god blanding af mennesker, den perfekte brandert begge dage, og ingen stress over at finde koncerter og scener. Vi tog det bare på gefühl, og det var dejligt afslappende. Og jeg mødte så mange af jer!

PLUSPOINT til de seneste SKAM klip. Jeg er rimelig hooked på fortællingen lige pt, og jeg glæder mig til at finde ud af, hvad det er, Noora og Elias prøver at få sagt om Yousef. For der er et eller andet dér.

PLUSPOINT til det her gule sæt, jeg købte for laaang tid siden (okay, et par måneder), og nu endelig har haft på! Jeg havde det på til fødselsdag fredag aften, og det spillede bare. Planlægger at have det med på festival også.

PLUSPOINT til lige at have købt billetter til Grøn Koncert. Selvom jeg har hørt dem før, glæder jeg mig vanvittigt til at høre Scarlet Pleasure og The Minds of 99. Krydser allerede fingre for godt vejr!

Håber også I har dejlige sommerplaner.

6 kommentarer

 • Nanna

  Ej jeg var selv i Svendborg by lørdag formiddag. (Svendborg er min hjemby <3) øv, ville gerne have mødt mit blogger idol ;) haha.
  Men ja der er så fint i Svendborg men man glemmer nok lidt at sætte pris på den skønne natur og alle de hyggelige steder når man selv kommer derfra. Håber du har nydt det og kanelsssneglen levede op til forventningen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Har sendt en direct på insta hvor jeg forklarer Apple Music ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Jeg hepper på, at Yousef har fortalt Noora, at han er vild med Sana, og det er dét, der er det “hyggelige”, som Noora vil fortælle Sana om! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jaaa, men hvorfor kyssede ham og Noora så? Og hvorfor snakker Elias og vennerne så om, at Noora og Yousef er ved at blive mere seriøse? Der må være noget mere .. Hehe :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BILLEDSERIE: DISTORTION 2017 // NØRREBRO