6 SANGE, JEG IKKE KAN FÅ NOK AF

WANT TO WEAR: NORTHSIDE FESTIVAL 2017

want-to-wear

INDEHOLDER REKLAMELINKS:

NØRGAARD 101 tee // WOOD WOOD dress // MADS NØRGAARD bag //
NIKE AIR MAX 97 sneaks // RAY-BAN sunnies // ASOS rings // MAC lipgloss

Nu nærmer Northside Festival 2017 sig med hastige skridt, og jeg har da vist slet ikke fået fortalt, at det altså er den festival, jeg er endt med at købe billet til? For første gang i fire år skal jeg ikke på Roskilde Festival! Det føles mærkeligt, men også meget rigtigt, og jeg glæder mig så meget til at prøve en ny festival! Det bliver spændende at se, om Frank Ocean aflyser .. Jeg har været til koncert med ham før, men der var jeg ikke synderligt begejstret, så jeg kunne faktisk godt tænke mig at få en ommer, eller hvad man skal sige .. Derudover glæder jeg mig til at høre Tina Dickow, Bastille, Tom Odell, When Saints Go Machine, Phlake, Thomas Helmig, Suspekt, Agnes Obel, Thomas Dybdahl, James Blake og Radiohead. Og hvis jeg helt selv kunne vælge, ville jeg have outfittet på collagen på, men lige nu er kjole vist lidt optimistisk. Vil I krydse fingre for godt vejr sammen med mig?

Følg med på min Instagram @amalie_wessel, hvor jeg vil prøve at opdatere så meget som muligt.

2 kommentarer

  • Agnethe

    Skal selv på Northside, så krydser også fingre lidt ekstra de her dage og håber på bedre vejr

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

    Jeg kunne lige se dig i det her outfit, så jeg krydser lige mine fingre for godt vejr! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 SANGE, JEG IKKE KAN FÅ NOK AF