JEG ER OPTAGET PÅ STUDIE

DRØMMEOUTFIT LIGE PT

asos

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS:

KINGSLEY RYAN necklace // AJ MORGAN sunnies // VILA dress // BIRKENSTOCK sandals

Som jeg allerede har nævnt for jer, er jeg blevet ret vild med skjortekjoler, og nu hvor jeg er optaget på studie, leger jeg lidt med tanken om at forære mig selv en skjorteskjole til mit første-skoledag-outfit. Det tænker jeg allerede meget på. Men den kan vi lige tage på et andet tidspunkt, første-skoledag-outfittet altså. Lige nu gad jeg gerne være iført kombinationen på collagen, og have en rigtig sommerdag i København, sådan en dag, hvor man lige må have lidt aftersun i ansigtet inden sengetid. Dagen skulle starte med morgenmad selvfølgelig, og så afsted til et havnebad med nogle gode veninder, jeg ville have denne her badedragt på under min kjole, og denne her bog i min taske. Vi ville drikke Aperol Spritz op af eftermiddagen, og spise noget med fisk til aftensmad. Til dessert ville vi selvfølgelig spise is, og så ville vi måske tage til en udendørskoncert og drikke nogle øller, indtil håret bliver ømt, og man cykler hjem, og lægger hovedet på en kølig pude.

Jeg krydser fingre for sådan en sommerdag.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER OPTAGET PÅ STUDIE