EN HELT PERFEKT & SEXET KJOLE

GIRLS ARE AWESOME

pieces-kampagne

SPONSORERET AF PIECES: PIECES awesome girls t-shirt

Måske kan I genkende min veninde på billederne? Hun optræder en del på min Instagram, og det gør hun selvfølgelig, fordi hun stort set altid er med, når jeg oplever noget, jeg gerne vil mindes, og derfor fotograferer. Camilla og jeg har gået i gymnasiet sammen, og det i sig selv er jo helt specielt. Men så har vi også været på Roskilde Festival sammen tre gange, bandet over matematik sammen et utal af gange, vi har vist også engang skændtes over noget matematik, taget til smarte fester sammen, været i Barcelona sammen to gange, grædt hysteriske “jeg er super fuld, og du er bare en vildt god veninde”-tårer sammen (for) mange gange, husker særligt et fløde moment på ståltrappen ind til Pumpehuset i København. Så vidt jeg husker, skulle vi høre Klumben & Raske Penge og Topgunn. Det kunne ligne os! Og sidst, men ikke mindst har vores venskab en styrke, der kunne klare, at jeg tog et halvt år på højskole, og ikke tog så ofte hjem i weekenderne. Det vil jeg altid være taknemmelig for. At hun stadig stod der som min veninde, da jeg kom hjem. Det fortjener Camilla en hyldest for. Hun fortjener også hyldest for meget andet. Og det er netop pointen med det her indlæg og den Pieces kampagne, det hele kommer sig af. At hylde en kvinde, der fortjener det. En awesome girl.

Der var engang nogen i gymnasiet, der spurgte mig, om ikke Camilla var en meget stille type. Det er hun ikke. Ikke når først man får lov til at opleve Camilla. Og det får man ikke bare sådan lige. Camilla er selektiv med sine venskaber på den mest elegante og diskrete måde, jeg nogensinde har oplevet. Men samtidig er der plads til alle. Det beundrer jeg hende meget for. Hun er enormt trofast, men man skal gøre sig fortjent til hendes venskab. Derudover kender jeg ikke noget menneske, der ved så meget om film, som Camilla gør. Det er helt vildt! I det hele taget ved Camilla meget om det, jeg ikke ved så meget om, og det er værd at hylde. For det er mega sejt at have en klæbehjerne som hendes, der husker de dér ting, der er cool at vide noget om. Haha.
Jeg ved ikke, om vi er blevet for voksne til at rangere venskaber, men én ting er sikkert. Camilla er et af de bedste mennesker, jeg har i mit liv.

Den hvide Pieces t-shirt med det røde awesome girls broderi fås også i gul og i lyserød.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN HELT PERFEKT & SEXET KJOLE