JERES BEDSTE AARHUS TIPS?

MIT NYE (SOMMER)NET, OG HVOR DU FINDER DET

a0f79e22-4381-40a4-9a96-3464da2283a9

Jeg har fået rigtig mange spørgsmål til det nye net, der har været med på nogle af mine Instagram storys her på det seneste, og det forstår jeg godt, for jeg var faktisk selv på udkig efter det i noget tid uden held, indtil jeg fandt det ved et tilfælde. Jeg har købt mit i Dimseriet, som er en rigtig hyggelig butik i Stefansgade i København, hvor jeg også har købt flere andre ting til mit nye hjem. Dér vil jeg helt klart anbefale jer at kigge, hvis I er ude efter “nips” til jeres værelse eller lejlighed. Derudover har jeg fundet dem på denne webshop, hvor de har et hav af forskellige farver, og nettet fås faktisk også i to størrelser. Det eneste problem er, at de kun tager dankort, så hvis I har electron/debit ligesom mig, må I have fat i mor eller far, eller en veninde med dankort. Jeg drømmer lidt om det lyserøde eller det lyseblå, men nøjes lige med det sandfarvede indtil videre ..

Jeg håber, I kunne bruge det her indlæg, og håber I nyder solen i dag!

   

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JERES BEDSTE AARHUS TIPS?