ET NØRREBRO OUTFIT

NØRREBRO SHOPPING

c9d9d12a-5c37-4f63-a7e7-2ad6c63f6907 0e3eee45-a607-4e17-a7f6-e53385824dd1

INDEHOLDER REKLAMELINKS: LENA DUNHAM Not that kind of girl book // KARMAMEJU ‘calm balm’

Som jeg nævnte i mit blogindlæg tidligere i dag, bruger jeg en del tid på at få udforsket mit nye hood her på Nørrebro så meget som muligt, imens jeg har ferie, og i går og i dag har jeg hængt ud i Jægersborggade, som jo virkelig er den fineste gade med de hyggeligste butikker! I går spiste jeg is hos Istid sammen med min søde mor, og i dag stod den på frokostaftale på Grød og shopping i nogle af de små butikker. Min favorit indtil videre er Palermo Hollywood, hvor jeg købte den meget omtalte bog af Lena Dunham, selvfølgelig på originalsproget (engelsk), og en balm fra Karmameju, som dufter himmelsk, og er perfekt til sart hud! Den bliver jeg helt sikkert glad for. Den er til universelt brug, men jeg har købt den lille af dem, så tænker at bruge den som læbepomade. Jeg kan mærke, at det her med at shoppe “lokalt” bliver noget, jeg kommer til at gøre meget. Jeg mangler bare at finde ud af, hvor man shopper det fedeste tøj på Nørrebro?

8 kommentarer

 • Natascha

  Godt nok ikke tøj, men der ligger en virkelig fin lille interiørbutik på Nørrebrogade, ved navn Bast. Den burde du besøge! Og stefansgade er helt klart også et besøg værd. Cafeen Taxa i Hørsholmsgade er også virkelig god!! Tillykke med dit nye hood! Hilsen en meget misundelig læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siv

  Nu hvor du er hooked på Jægersborggade, vil jeg helt klart anbefale dig at gå i Tú a tú, en luksus 2nd hand, på højresiden for enden mod Nørrebro parken. Ejeren er simpelthen så sød, og varene utrolig fine. Jeg har i hvert fald anskaffet mig mange gode fund derfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petra

  Genbrugsbutikken Studio Travel på Blågårdsgade er klart en af mine favoritter – lækkert, nøje udvalgt tøj fra Italien – tror ikke det er lykkedes mig at gå tomhændet derfra :)

  Lige et spørgsmål herfra; kan Lena Dunhams bog anbefales? Hvad synes du om den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh er gået forbi mange gange, men har været på vej et sted hen hver gang, så er aldrig gået ind. Det må jeg gøre en dag :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Adelie på Guldbergsgade er en sikker vinder! Og derudover kan jeg nærmest ikke køre ned af Elmegade uden liiige at kigge ind i Acne Archive, der kan man altså virkelig gøre sig nogle fund. Håber du er kommet godt på plads i Københavns bedste bydel ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har jeg hørt meget om! Der skal jeg helt sikkert ind. Har stadig ikke turde gå i Acne Archive, for er simpelthen bange for, hvad det vil gøre ved min økonomi .. Haha! Og mange tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET NØRREBRO OUTFIT