NØRREBRO SHOPPING

OUTFIT 070717 // JÆGERSBORGGADE

collage

SPONSORERET af Becksöndergaard

tørklæde 01 // tørklæde 02 // tørklæde 03

I går havde jeg min veninde med på slæb i Jægersborggade (mit nye yndlingssted i København), hvor jeg forkælede hende med en frokost på Grød som tak for at ville hjælpe mig med de her billeder, og vi fik også shoppet lidt i nogle af de små butikker. Det bloggede jeg forresten om her i går. Som I kan se har jeg nogle af de fine Becksöndergaard tørklæder fra min video i det her blogindlæg på, og jeg er stadig helt vild med det røde, som simpelthen er så fint til min pelikan t-shirt. Derudover bruger jeg dem flittigt som detalje på min taske, hvor jeg bare binder et fast i remmen. Det ser så fint ud! Jeg holdt jo faktisk en konkurrence i det første indlæg, som jeg også skal have kåret en vinder af .. Og vinderen blev …..

….. Emma W., som bliver kontaktet på mail. Tillykke!! Og tak til alle, der deltog.

I er faktisk alle vindere, for jeg har en lækker rabatkode, som giver 20% rabat på Becksöndergaards webshop til og med 31. juli! Koden gælder alt med undtagelse af allerede nedsatte varer. Koden er TIEYOURSCARF.

I kan iøvrigt følge Becksöndergaard universet på Facebook her.

   

6 kommentarer

 • Lotte Thomsen

  Hvor er jakken fra?😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  De der briller er altså bare mægtig fine til dig!!!
  Vil du ikke følge op på brille-situationen, som du har løst så godt??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak!! Og det skal jeg nok! Jeg er bare nødt til at følge min blogkalender, da det er en del af et samarbejde :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor på Nørrebro er du mon flyttet til? :D forstår godt du ikke vil skrive adressen, men mere hvad du bor tæt på..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NØRREBRO SHOPPING