MIT NYE (SOMMER)NET, OG HVOR DU FINDER DET

(SOMMER)OUTFITS FEAT. ME & THE MET

collage

SPONSORERET AF ME & THE MET:

GANNI sweatshirt // GANNI dress // GANNI tee

Jeg har længe haft lyst til at prøve at shoppe hos Me & The Met, fordi de har en eminent service, hvor tøjet leveres samme dag, og det leveres personligt. Derfor føler jeg mig som et ret heldigt væsen at have fået lov at prøve det! Det fungerer sådan, at en (virkelig sød) medarbejder kommer hjem til dig med tøjet pænt pakket ind, og så har de også alternative størrelser med, så man kan prøve tøjet med det samme, og få en anden størrelse, hvis det ikke passer. For eksempel havde jeg valgt sweatshirten i en størrelse medium, og så havde Me & The Met en large med også just in case. Helt perfekt jo. Nu har jeg godt nok kun valgt items fra Ganni, men de har faktisk fået en del nye, fantastiske brands blandt andet her, her og her.

Mange af jer har allerede spurgt ind til kjolen på min Instagram, og den er jo også bare sindssygt fin. På billederne har jeg den på sådan meget hverdagscasual med sweatshirten udover, men den kan jo også sagtens være en festkjole, hvis man supplerer med nogle smykker. Croissant t-shirten er helt vild sjov, synes jeg. Specielt fordi jeg ikke spiser gluten for tiden .. I ved, jeg elsker min ironi.

Nu hiver min veninde i mig. Vi skal nemlig afsted til stranden og fange solstråler!

   

14 kommentarer

 • M

  Fint tøj på fin pige :) vil du ikke skrive lidt mere om det der med at undgå gluten, og hvordan du “gør” det? Fx. opskrifter på aftensmad uden, det synes jeg er sværest – forsøger også selv at skære det fra! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, Maja <3 Jo, jeg går faktisk, og planlægger et indlæg, der skal hedde noget a la "projekt glutenfri", for jeg synes selv, det er helt vildt svært. Men det kan lade sig gøre uden at undvære god mad :) Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Vildt fedt koncept! Kan ikke sige det nok: Du har virkelig den lækreste stil!! Er så forelsket i kjolen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg er vild med din stil! Skøn inspiration men du gør mig sgu fattig haha 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Vil du ikke lave en jeans guide? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvilken model er dine New Balance? :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chili Andrea

  Er simpelthen forelsket i din cykel, hvilket mærke er det?😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT NYE (SOMMER)NET, OG HVOR DU FINDER DET