WESSEL TESTER: HÅR- & ANSIGTSBEHANDLING

UGENS PLUS – & MINUSPOINT #25

tumblr_n49a7ufnyk1qgccsio1_1280

Billede fra min Tumblr

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

Det er over en måned siden, jeg har udgivet et af de her elskede indlæg, hvor jeg deler point ud til diverse begivenheder, beklædningsdele, musiknyheder, eller hvad ugen nu ellers har budt på, MEN jeg har ikke glemt min lille serie, og jeg synes, vi holder fast i den. Der er en stærk overvægt af pluspoint denne uge (Nørrebro er en lyserød sky), så glæd jer til, I når dertil i jeres læsning. Let’s go:

MINUSPOINT til at denne utroligt smukke skjorte ikke er min, og at denne badedragt desværre ikke gør noget godt for min krop. Det er der i virkeligheden nok ikke nogen badedragt, der gør.

MINUSPOINT til de seks kilo jeg har taget på de sidste otte måneders tid. Og jeg ved sgu ikke, hvordan jeg skal komme af med dem. Jeg er ikke decideret ked af min krop, når jeg ser på den isoleret, men i sammenligning med andres er det en helt anden sag .. Rookie mistake at sammenligne, I know. Rhm, jeg kan bedst lide den med tøj på, lad mig sige det sådan. Og jeg går mere og mere i løse kjoler (skjuler jo lårene).

MINUSPOINT til ikke at skulle i sommerhus denne sommer. Altså, det gad jeg bare sådan virkelig gerne.

PLUSPOINT til at Josephine fra Fries before Guys podcasten har liket et af mine Instagram billeder. Jeg skrev sådan her til min veninde, da jeg så det: “Oh my freaking God *ny besked* Freaker ut (skal siges på norsk) nå!!!!”. Jeg kunne faktisk godt tænke mig at skrive nogle ting på bloggen, eller lave nogle videoer, som måske kunne have en virkning henad at være i stil med deres podcast. Uden at kopiere dem selvfølgelig. Did that make sense? Altså, berøre nogle jeg-er-20-år-og-har-ofte-krise-temaer, men i en anden form og på et andet medie.

PLUSPOINT til min nye tilværelse på Nørrebro. Lige nu sidder jeg i vindueskarmen i køkkenet, og kigger ud i min gård, imens jeg arbejder på nogle forskellige ting til bloggen. Jeg har spist California Kitchen til aftensmad, hører Portugal. The Man, og om lidt vil jeg sætte noget vand over. Det er sgu da ren idyl.

PLUSPOINT til nederdelen i det her blogindlæg. Jeg har tilføjet den til garderoben, og haft den på stort set hver dag siden. Den er fantastisk! Især med en Nørgaard paa Strøget 101 bluse.

PLUSPOINT til de her Dr. Martens sandaler. Sådan et par skal jeg altså have mig. Inden sommeren er ovre.

PLUSPOINT til al den positive respons på mine Instagram storys. Det er så hyggeligt, at I er så aktive, og det giver mig virkelig lyst til at lave endnu flere (uden at tage det til ekstremer selvfølgelig). Jeg har forresten også oprettet en Snapchat til bloggen, så add mig lige @ wesselsblogsnap :)

4 kommentarer

 • Clara

  Ift. sandalerne, så er de på udsalg i Dr Martens butikken – 50%! Kan selvfølgelig ikke garantere, at de er der i den rigtige str. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Amalie :)
  Har du din egen lejlighed eller deler du den? Vil være skønt med flere lejlighedsindlæg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mille :) Jeg deler den med to andre piger :) Der kommer et indlæg mere, når mit værelse er helt færdigt ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WESSEL TESTER: HÅR- & ANSIGTSBEHANDLING