250817/ OUTFIT OVERVEJELSER INDEN TAPASAFTEN

230817/ NYE JEANS & SMUGKIG PÅ NYE TATS

img_9079snapseed

SPONSORERET AF MINIMUM & INDEHOLDER REKLAMELINKS

WEEKDAY top (similar) // MINIMUM jeans // mp DENMARK socks // NEW BALANCE 990 sneaks

I har spurgt meget ind til de nye jeans, jeg havde på i min Instagram story forleden, hvor jeg dansede lidt akavet rundt til den nye Chris Brown sang (den er catchy), så nu vil jeg lige dedikere et blogindlæg til dem. Og så er der i samme omgang også lige et sneak peek på mine nye tatoveringer, som jeg fik lavet i onsdags. Der må jeg bare lige sige én ting, jeg tror sgu, jeg har fundet den tatovør, der skal lave alle mine tatoveringer fremover! Det kommer der mere om, når de er helet, og er helt klar til at blive fotograferet. Jeg har faktisk lige bestilt en top, som jeg vil have på til mit tattoo shoot. Ja, den type er jeg altså. Haha! Ligesom dengang med min første tatovering, hvor jeg lavede mit eget Calvin Klein shoot .. Måske nogen af jer husker det? Det krummer jeg sgu lidt tæer over den dag i dag. Denne her gang dropper jeg bollehåret, og tager noget mere tøj på, haha ..

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

250817/ OUTFIT OVERVEJELSER INDEN TAPASAFTEN