HOW TO: HVERDAGSMAKE-UP & NATURLIGT HÅR

250817/ OUTFIT OVERVEJELSER INDEN TAPASAFTEN

nelly-dedikeret

SPONSORERET AF NELLY.COM & INDERHOLDER REKLAMELINKS

NLY ONE dress // NLY TREND dress // NLY ONE dress // NLY SHOES heels

Jeg har lige skrevet lidt med min veninde, som allerede har tøjkrise over i morgen aften, hvor jeg holder tapasaften i anledning af min fødselsdag d. 15. august, og jeg var faktisk dér, hvor jeg ikke engang turde begynde at overveje det endnu. Haha! Men min veninde nævnte, at hun havde lyst til at være lidt fin i det, og det har jeg faktisk også. Pynte lidt ekstra. Det har jeg ikke været så god til det sidste lange stykke tid. Jeg ved ikke, om det er tegn på, at jeg er blevet mere afslappet, eller om jeg ikke har energi til det. Men uanset hvad skal der altså hæl på i morgen aften, og jeg tænker, at jeg også skal ud i noget kjoleshow. Specielt den i midten gad jeg så godt have på! Og så med nogle store øreringe. Det passer også godt til spansk tema, synes jeg. Skulle man vove sig ud i røde læber også?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO: HVERDAGSMAKE-UP & NATURLIGT HÅR