UGENS PLUS- & MINUSPOINT #28

310817/ HENDE MED BRILLERNE

img_9258

SPONSORERET AF CROSSEYES

ENVII knit // ENVII t-shirt // BDG jeans // NEW BALANCE 990 sneaks // CROSSEYES CEL34-C2 glasses

Nu er det her outfit godt nok fra før min studiestart, men som I nok kan forestille jer, har jeg knap nok været på min telefon siden søndag aften, og derfor har jeg fundet et outfit frem fra min mappe med outfits, bloggen er gået glip af. Alle items har jeg dog haft på her under min studiestart, så det er alligevel i nogen grad repræsentativt for mine outfits de sidste par dage. Og så har jeg selvfølgelig haft mine briller på. Eller, det vil sige, jeg har faktisk været i lidt af et dilemma, så de fleste dage har jeg først taget dem på efter en times tid på uni. Indtil det blev opdaget altså, og så måtte jeg jo krybe til korset og forklare, hvordan jeg har været lidt nervøs for at blive hende med brillerne. Jeg kan jo så glæde mig ved, at selv hvis jeg er “hende med brillerne”, så er jeg hende med de fucking pæne briller. I kan forresten læse alt om mine briller i det her blogindlæg, og hvis I er nysgerrige på hvem, der vandt Instagram konkurrencen, er der offenliggjort en vinder på et af mine seneste billeder.

Og til alle de, der er nysgerrige på min studiestart, går jeg selvfølgelig rundt med tanker om at skrive noget derom. Jeg skal blot lige finde ud af, hvordan formen skal være.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #28