COMING INTO FALL LIKE

ALT OM MINE BRILLER & KONKURRENCE

collage-2

SPONSORERET AF CROSSEYES

CROSSEYES CEO3-C5 brille // CROSSEYES CEL34-C2 brille

Nu er det jo efterhånden ved at være et godt stykke tid siden, jeg annoncerede, at jeg skulle have briller. Og det er faktisk takket være Crosseyes, at jeg fandt ud af det! Planen var egentlig, at jeg skulle lave noget larm for deres solbriller, men efter en synstest hos dem blev den plan ændret, og på collagen kan I se de briller, jeg har valgt. I har spurgt virkelig meget ind til dem, så jeg håber, I finder al den info, I ønsker, i det her indlæg.

Konceptet med Crosseyes er, at de designer et hav af fede stel, og så er det op til dig, om du vil have brilleglas med eller uden styrke i, eller solbrilleglas, og her har de også virkelig mange at vælge mellem. Jeg har valgt to par forskellige briller, fordi briller jo er helt nyt for mig, og jeg har derfor været i tvivl om mit “brillelook”, men de var rigtig søde til at hjælpe i butikken på Frederiksberg! Og jeg endte så med de gennemsigtige, der passer til alt, og er en god, neutral, men stilet brille, og så de brune, som er et mere markant stel. De er lavet i bambustræ. Så sejt! Og jeg bruger dem for det meste, hvis mit tøj er virkelig basic. Eller når jeg skal se klog ud på museum. Høhø.

min Instagram kan I forresten lige nu deltage i en konkurrence, hvor du og en ven/veninde kan vinde et par valgfrie briller eller solbriller fra Crosseyes, og der er altså frit valg på alle hylder! Så den synes jeg, I skal hoppe ind og deltage i. Hvis I ikke kan klare spændingen, kan I selvfølgelig besøge en af deres mange butikker, som I finder en oversigt over her. Har I stadig spørgsmål, er de selvfølgelig velkomne.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COMING INTO FALL LIKE