MINE FØDSELSDAGSØNSKER 2017

HVIS JEG VAR TIL CPHFW

want-to-wear

SPONSORERET AF NELLY.COM & INDEHOLDER REKLAMELINKS:

NLY TREND shirt // NLY TREND skirt // ACE & TATE glasses // ZARA shoes

Ville jeg iklæde mig noget a la outfittet på collagen, fordi jeg alt for mange gange har tænkt for meget over mit tøj, og ofte er endt ud i noget mærkeligt, som jeg har været helt pinlig over bagefter. Så er det altså bedre for sindsroen at holde sig til det enkle, klassiske look. Skoene har jeg faktisk lige bestilt for et par dage siden, men de er ikke kommet endnu, så hvis jeg tager afsted til fashion week i morgen, bliver det nok i mindre spidse sko. Men skjorten har jeg i en stribet version, hvid og lyseblå, så den kunne jeg godt finde på at hoppe i. Og nederdelen kan jo snildt skiftes ud med et par jeans, hvis vejret ikke er til bare stænger. Eller et par finere bukser, hvis man skal i byen. Jeg er helt glad for det mere enkle look for tiden, så måske jeg snart sælger ud på Tradono igen ..

Har I forresten fået liket min Facebook-side? Der poster jeg alt nyt.

   

2 kommentarer

  • Nora

    Hej Amalie!
    Ved godt det ikke hører under dette oplæg, men hvad synes du kunne være fedt at tage på til en gymnasiefest? Wrapdress i satin? Blondetop?
    mvh. Nora

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE FØDSELSDAGSØNSKER 2017